Yalı Çapkını’nın Pelin’i Buçe Buse Kahraman güzelliğini doktordan almış! Estetik üstüne estetik…

Yalı Çapkını dizisinde Pelin (Pelo) karakterini canlandıran oyuncu Buçe Buse Kahraman değişimiyle gündem oldu. Pelo Yalı Çapkını dizisinde hem seviliyor hem de çok tepki alıyor. Ferit Korhan ile aralarında geçenler yüzünden seyirci kendisine tepkili. Yalı Çapkını dizisinde Ferit Korhan'ın vazgeçemediği sevgilisi Pelo'yu canlandıran güzel oyuncu ile ilgili bilgileri sizler için derledik...

featured

Buçe Buse Kahraman nam-ı diğer Yalı Çapkını Pelo, dizideki performansının yanı sıra geçirdiği estetik operasyonlarla da adından söz ettiriyor. Başarılı oyuncunun Yalı Çapkını’ndan önce de farklı yapımlarda rol aldığı ortaya çıktı. Çarpışma, Yasak Elma gibi efsaneleşen dizilerde rol alan Buçe Buse Kahraman, adından daha da söz ettirecek gibi görünüyor.

Benzer Haberler
buce-buse-kahraman-yali-capkini
Yalı Çapkını dizisinin Pelo’su Buçe Buse Kahraman diziden ayrılacak mı?
buce-buse-kahraman-kimdir
Yalı Çapkını’ın ‘Pelo’su Buçe Buse Kahraman iç çamaşırsız pozuyla mest etti
buçe buse_kahraman
Yalı Çapkını’nın Pelo’su Buçe Buse Kahraman’dan dekolteli cesur paylaşımlar
yali-capkini-pelin-kim
Yalı Çapkını dizisinde Pelin Ferit’ten ayrıldı mı? Buçe Buse Kahraman diziden ayrılıyor mu?

O DA ESTETİKLİ ÇIKTI

Buçe Buse Kahraman, doğal güzel sanılan oyunculardan biriydi. Fakat gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Güzel oyuncu da estetik güzellerinden. Burnundan operasyon geçirdiği ve yüzünde birçok noktada botoks uygulaması yaptırdığı fark ediliyor.

Buçe Buse Kahraman instagram

ÇARPIŞMA VE YASAK ELMA’DA DA OYNAMIŞ

Yalı Çapkını’nın Pelo’sunun bu diziden önce farklı yapımlarda da rol aldığı ortaya çıktı. Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolde olduğu Çarpışma dizisinde de oynamış. Show TV’de yayınlanan Çarpışma dizisinde Meltem karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman, polis rolünde.

2019 yılında Yasak Elma dizisinde de rol aldığı ortaya çıkan Buçe Buse Kahraman, fenomen dizide Halit Argun’un kızı Lila olarak karşımıza çıkmış.

Buçe Buse Kahraman estetiksiz hali

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE

Yalı Çapkını dizisiyle adından epey söz ettiren başarılı genç oyuncu Buçe Buse Kahraman, sosyal medyada gündem olmuş durumda. Hatta o kadar konuşuldu ki ”dizinin başrolü artın Pelin mi?” gibi konularla ilgili haberler çıkmaya başladı.

İzleyiciler sosyal medya hesaplarından oyuncu için birçok yorumda bulundu. Başarısı takdir edildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir