Yalı Çapkını dizisinde Pelin Ferit’ten ayrıldı mı? Buçe Buse Kahraman diziden ayrılıyor mu?

Yalı Çapkını'nda bu hafta Ferit'in annesi Gülgün Hanım, Pelin'i yalıya çağırarak kendisi ile konuşma yapıyor. Ferit'ten ayrılmasını isteyen Gülgün, Pelin'e "Bunu fedakarlık olarak görmelisin, onun için de kendin için de" diyor. Pelin ise ağlayarak Ferit'in numarasını telefonundan siliyor. Peki, Pelin gerçekten Ferit'ten ayrılacak mı?

featured

Yalı Çapkını Pelin izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. Dizide bu hafta Gülgün Hanım, Pelin’i yalıya çağırarak kendisinden Ferit’i bırakmasını istedi. Yalıdan çıktıktan sonra Ferit’in telefon numarasını sildi. İzleyiciler, Pelin gerçekten Ferit’ten ayrılacak mı? sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.

https://twitter.com/yalicapkinidizi/status/1598758951994085376?s=20&t=Jm8L39myp1xTkDBEELj4Mg

YALI ÇAPINI PELİN KİMDİR?

Pelin, Ferit’in sevgilisidir. Güzel sanatlar seramik bölümünde okumakta ailesinden ayrı yaşamaktadır.

Ferit’in ara ara başka kızlarla da olduğunu bilir ama önemsemez. Çünkü sorun çıkarırsa Ferit’in onu terk edeceğini düşünür. Ferit’e duyduğu aşkla gururu arasında çatışma halindedir.

BUÇE BUSE KAHRAMAN KİM?

1 Nisan 1996 yılında İzmir de doğan Buçe Buse Kahraman ortaokul ve lise yıllarında oyuncu olmaya karar vererek üniversitede eğitim almak için sınavlara girdi ve 9 Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünü kazanmıştır.

İlk projesini 2017 yılında Kötü Çocuk sinema filminde Cansu karakterini canlandırarak oyunculuğa başlamıştır. Daha sonra ilk dizi projesi olan Çarpışma dizisinde Meltem karakterine hayat vermiştir. Yasak Elma dizisinde Lila karakterine hayat verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir