Tarkan’a küfür eden Serdar Ortaç’tan özür

Serdar Ortaç sosyal medya hesabından açtığı canlı yayında, hayranının "Tarkan'ı çok severim" demesi üzerine, şarkıcı Tarkan'a küfür etmişti. Ortaç'tan beklenen özür geldi.

serdar-ortac

TikTok hesabından yaptığı canlı yayınlar ve açıklamalarla sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, son canlı yayınında bir anda Tarkan’a küfretti. Görüntülerin sosyal medyayı sallaması üzerine açıklama yapan şarkıcı, “Hiçbir şey hatırlamıyorum, şimdi uyandım… Tarkan’dan özür dilerim” dedi.

Uzun süredir MS hastalığıyla baş etmeye çalışan ve zamanının çoğunu sosyal medyada yayınlar açarak geçiren Serdar Ortaç, alkollü şekilde canlı yayın yaparak herkesi şaşırttı.

Tarkan hakkında küfürlü konuşan Ortaç’a tepki yağdı.

TikTok’ta alkollü bir şekilde konuşan Ortaç, “Sen Recep Tayyip Erdoğan gibi bir tane daha adam bul bu ülkeye ben ömür boyu susacağım” dedi.  Bir kadının “Tarkancılar ve Serdarcılar var” demesine sinirlenen Ortaç, “Ya s… Tarkan’ı ya” dedi.

Siyasetle ilgili konuşan Ortaç’ın yayında küfrettiğini duyan evdeki kadın yardımcısı da hemen araya girdi ve şarkıcının elinden telefonu alıp yayını kapattı.

“O KADAR İLACIN ÜZERİNE ÇOK İÇTİM”

Gazete Magazin’in sorularını yanıtlayan Serdar Ortaç, küfürler savurduğu video için “Ne dedim? Hiçbir şey hatırlamıyorum, şimdi uyandım. Ne yapayım ağabey? O kadar ilacın üstüne çok içmişim. Tarkan’dan özür dilerim” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir