İnci Taneleri’nin Dilber’i dillerden düşmüyor! Cansu Dere’den dikkat çeken pavyon yorumu

İnci Taneleri dizisindeki pavyon dansı sahnesi sosyal medyayı çalkaladı. Dizi pavyon kültürünün özendirildiği gerekçesiyle eleştirildi. Pavyon dansı yapan isimler ise topa tutuldu. Oyuncu Cansu Dere'den konuyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi.

featured

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı ve başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi günlerdir gündemden düşmüyor. Dizide Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı dillerden düşmüyor. Ergüçlü’nün pavyon dansının ardından Dilber akımı paşladı. Pavyon dansına ve elbiselerine olan ilgi arttı.

 

 

Diziyi pavyon sahneleri nedeniyle eleştirenler de oldu. Geçtiğimiz günlerde Popstar Mehtap Yılmaz, pavyon dansı yapan ve video paylaşan isimleri topa tutmuştu. Sevda Türküsev de “Pavyonlar ve genelevler kapatılsın” demişti.

“PAVYON BU SİSTEMİN BİR PARÇASI”

Ünlü isimlerden de diziyle ilgili yorum geldi. Diziyle ilgili yorum yapanlardan biri de ünlü oyuncu Cansu Dere oldu. Dere, son dönemlerin gündemi Dilber dansı ve pavyonlarla ilgili eleştiri yapanlarla ilgili şöyle konuştu:

“Bu konuşulanları oradaki kadınlar da duyuyor ya, biraz daha zarif olmalıyız. Pavyon bu sistemin bir parçası ve sebebi bu kadınlar değil. Bir doktorun hayatını izliyoruz, bir de pavyonda çalışan kadının hikayesine bakalım. Onun üzüntülerine, neden orada olduğuna, yaşadıklarına bakalım, hayat bu ya.”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir