Müge Anlı’daki Ezel Bayraktar, Kenan İmirzalıoğlu ile bir araya gelecek

Müge Anlı'nın programında tanınan ve Ömer olan ismini, Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı Ezel Bayraktar karakterinin adına çeviren Ezel Bayraktar, şimdi yeniden gündemde. Ezel Bayraktar'ın, Kenan İmirzalıoğlu ile bir araya gelecekleri öne sürüldü.

featured

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında unutulmazlar arasına giren Ezel Bayraktar‘dan bir yeni hamle daha geldi.

Müge Anlı’da kanser hastası yengesinin tedavi için biriktirdiği 300 bin TL’yi de alıp kayıplara karışan, sonrasında ise Ömer olan ismini Ezel Bayraktar olarak değiştirerek programa damgasını vuran Ezel, Kısmetse Olur’a katılacağını duyurmuştu.

Benzer Haberler
ezel-bayraktar-kimdir
Müge Anlı’da ünlenen çakma Ezel Bayraktar ve sevgilisi Melodi Tezcan’dan aşk pozları
ezel-bayraktar-kismetse-olur
Kısmetse Olur’da Aybüke’ye bomba talip! Müge Anlı’nın yıldızı Ezel Bayraktar geliyor…
ezel bayraktar
Kanserli yengesinin tedavi parasını yemişti! İşte Ezel Bayraktar’ın yeni işi ve maaşı
muge anlii
Müge Anlı, Ezel Bayraktar’ın dolandırdığı Tuğba Aslanhan’a canlı yayında 150 bin lira verdi

ÖMER OLAN İSMİNİ EZEL OLARAK DEĞİŞTİRMİŞTİ

Şimdi ise bambaşka bir formatta bambaşka bir programa katılacağını açıklayan Ezel Bayraktar, televizyon dünyasının gündemine bomba gibi düştü. Oyuncu olmak istediğini söyleyen ve bu parayı yatırım amaçlı kullandığını fakat battığını belirten Ömer’in hakkında bu parayı Antalya’da otellerde yediği ortaya çıkmıştı.

Olayı daha da ilginçleştiren şey ise şuydu; Ömer, ismini Ezel Bayraktar olarak değiştirmişti! Ezel’e olan hayranlığını dile getiren Ömer, artık hayatına Ezel olarak devam edecekti.

BORCUNU ÖDEMEK İÇİN YARIŞMAYA BAŞVURU YAPMIŞ

Yengesinin tedavi parası bir şekilde karşılanırken Ezel, çalışıp bu parayı geri vereceğini söylemişti. Hatta Müge Anlı, Ezel’i ajanslarla görüşmeye bile götürmüştü.

Şimdi ise Ezel Bayraktar’ın Kim Milyoner Olmak İster? programına katılacağı konuşuluyor. Borcunu ödemek için bu programa başvuru yaptığını ve iddialı olduğunu belirtti kendisi…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir