Uğur Dündar’dan “usta yalan”

featured

Mersin’de polis memuru Nagihan Ekiz‘in intiharı üzerinden CHP ve bazı basın yayın organları emniyet teşkilatını hedef aldı. Bunun üzerine Baba Adil Ekiz, sosyal medya hesabından açıklama yaparak basına yansıyan haberlere tepki gösterdi.

Ekiz, üzüntüsünün siyasi malzeme olarak görülüp yıllarca çalışmış olduğu emniyet teşkilatını yıpratma amacında olan kişi ve grupların kendisini daha da üzdüğünü belirtti.

Mersin’de intihar eden polis Nagihan Ekiz’in babası Adil Ekiz’den Ali Mahir Başarır’a tepki: “Üzüntümü siyasi malzeme yapmayın”

Valilik ise intiharın, polis memuru ve sekreter arasındaki diyalogdan bir ay sonra olduğunu, sosyal medyadaki iddiaların aksine polis memurunun intiharının bu olay olduğuna yönelik hiçbir belge, bulgu ve beyanın olmadığı, olayın tüm yönleriyle araştırıldığını açıkladı.

Polis memuru Nagihan Ekiz’in intiharıyla ilgili inceleme başlatıldı! Mersin Valiliği’nden açıklama…

UĞUR DÜNDAR YALANI SÜRDÜRDÜ

Uğur Dündar ve Müjdat Gezen bir TV kanalındaki programda tüm bu açıklamaları görmezden gelerek olayı çarpıtmaya devam etti.

Dündar sanki görgü tanığıymış gibi intiharı; polis ve sekreter arasındaki diyalog sonrasında olmuş gibi anlatması bu kadar da olmaz dedirtti.

EMNİYET POLİS İNTİHARLARININ ARTTIĞINI YALANLAMIŞTI

Dündar, hiçbir belge, bilgi dayanmadan her gün 4-5 polisin intihar ettiği yönündeki mesnetsiz iddiası ile de Türk Polis Teşkilatını karalamaya çalıştı. Oysaki Emniyet Genel Müdürlüğü benzer iddialar üzerine geçtiğimiz aylarda bir açıklama yapmış, intihar vakalarında bir artış olmadığını, intiharları önlemek için atılan tüm adımları tek tek anlatmıştı.

DEMOKRAT PARTİ KİNİ HER FIRSATTA ORTAYA ÇIKIYOR

İntihar olayını çarpıtan Dündar, bu olay üzerinden komiser babasının yaşamış olduğu bir anıyı da anlatarak Demokrat Parti’yi hedef aldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir