Mersin’de intihar eden polis Nagihan Ekiz’in babası Adil Ekiz’den Ali Mahir Başarır’a tepki: “Üzüntümü siyasi malzeme yapmayın”

featured

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, AK Parti İlçe Binası nöbeti sırasında arkadaşının yerine iki saatliğine görev yapan polis memuru Nagihan Ekiz’in, üst amirleri tarafından uygulanan mobbing nedeniyle gururuna yediremeyerek intihar ettiğini öne sürdü.

Mersin’de polis memuru Nagihan Ekiz intihar etti! AK Parti Mezitli İlçe Başkanı ve ekibi hakkında mobbing iddiaları…

NAGİHAN EKİZ’İN BABASI’NDAN TEPKİ

Nagihan Ekiz’in polis emeklisi babası Adil Ekiz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda üzüntüsünün siyasi malzeme yapılmamasını istedi.

Ben dün akşam kızımın vefatı nedeniyle yaşamış olduğum üzüntümü sosyal medyada paylaşmıştım. Ancak benim bu üzüntümü siyasi malzeme olarak görüp yıllarca çalışmış olduğum emniyet teşkilatını yıpratmak amacında olan kişi ve grupların olması beni daha da üzmüştür. Her kurum ve kuruluşta doğru insanlar olduğu gibi yanlış insanlar da bulunmaktadır. Benim amacım ne Emniyet teşkilatını nede herhangi bir siyasi partiyi yıpratmak değildir. Benim amacım yanlış insanların gerekli cezayı almasını sağlamaktır. Bana destek veren herkese teşekkür ederim. Saygılarımla…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir