Sosyal medyada zirve Halil İbrahim Ceyhan’ın

Digilup tarafından yapılan sosyal medya araştırmasında Aralık ayı içinde hakkında en çok paylaşım yapılan isim yine Halil İbrahim Ceyhan oldu.

featured

Genç oyuncu Halil İbrahim Ceyhan, Emanet isimli Kanal 7 dizisiyle parladı. Bu projede uzun süre bulunan ve geniş bir takipçi kitlesini etkileyen oyuncu, sezon başında ise Fox TV ekranında yayınlanan Kirli Sepeti dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yaptı.

Benzer Haberler
halil-ibrahim-ceyhan-nereli
Sosyal medyada Halil İbrahim Ceyhan fırtınası
emanet-dizisinin-yildizi-halil-ibrahim-ceyhan-in-bir-yetenegi-daha-ortaya-cikti-62bc11134b23d
Halil İbrahim Ceyhan’ın Emanet dizi seti paylaşımı sosyal medyayı salladı
halil ibrahim ceyhan 6
Emanet dizisinin Yaman’ı Halil İbrahim Ceyhan’ın 12 yıl önceki hali görenleri şaşırttı!

Halil İbrahim Ceyhan’ın televizyon ekranında başarılı performanslar ortaya koyması hem yerli hem de yabancı dizi hayranları tarafından büyük takdirle karşılanıyor. Oyuncuya yönelik olarak sosyal medyada da büyük bir ilginin bulunduğunu ve sıklıkla en çok konuşulan isimler arasında gösterildiğini belirtelim.

Digilup tarafından yapılan sosyal medya araştırmasında Aralık ayı içinde hakkında en çok paylaşım yapılan isim yine Halil İbrahim Ceyhan oldu.

1 milyon 900 bin ileti ile en yakın rakibi olan Halit Özgür Sarı’ya fark atan Halil İbrahim Ceyhan, bir kez daha sosyal medyada güçlü bir konumunun bulunduğunu ortaya koydu.

 

Listenin ikinci sırasında yer alan Halit Özgür Sarı, Yabani dizisiyle ekranda yer alıyor ve son dönemde başarılarıyla anılmaya devam ediyor.

Engin Akyürek’in üçüncü olduğu listede yer alan diğer isimler sırasıyla şöyle: Burak Berkay Akgül, Bertan Asllani, Tarık Emir Tekin, Yiğit Koçak, İlhan Şen, Burak Deniz, Recep Usta.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir