Halil İbrahim Ceyhan’ın Emanet dizi seti paylaşımı sosyal medyayı salladı

Kanal 7'de izleyiciyi ekrana kilitleyen Emanet dizisinde başrol olan Halil İbrahim Ceyhan'ın Yaman karakteri izleyici tarafından çok sevildi. Halil İbrahim Ceyhan, Yaman karakteri ile sosyal medyada her gün adından bahsettiriyor. Ceyhan'ın son paylaşımı hayranları tarafından beğeni rekoru kırdı.

featured

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet’tin yakışıklı oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan, kısa sürede sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine sahip oldu.

Halil İbrahim Ceyhan’ın sosyal medya üzerinden yaptığı son paylaşımı beğeni rekoru kırdı. Ceyhan Emanet dizi setinden bir fotoğraf paylaştı.

Yakışıklı oyuncunun ayrıca sahne performansı ve kendi sözlerini yazıp bunları şarkıya dönüştürmesi de hayranları tarafından büyük ilgi görüyor.

Başarılı oyuncu Halil İbrahim Ceyhan ve yeni partneri Nanuka Stambolishvili’nin uyumu gözlerden kaçmadı. İkilinin beraber oldukları fotoğraf hayranları tarafından oldukça beğenildi.

HALİL İBRAHİM CEYHAN KİMDİR?

Emanet’in Yaman’ı Halil İbrahim Ceyhan 1986 yılında İstanbul’da doğdu. Halil İbrahim Ceyhan’ın boyu 1.80 m, kilosu 76 kg’dır. Halil İbrahim Ceyhan çok yönlü bir kişiliktir.

Müzik ve sinema sektöründe fotomodel, söz yazarı, şarkıcı, besteci ve aktör olarak yer almaktadır. Eylül 2019’da yayımlanan Kendini Bana Bırak isimli bir single çalışması vardır ve 1 milyona yakın izlenme elde etmiştir.

Halil İbrahim Ceyhan, müzik çalışmaları yanı sıra ilk ve tek oyunculuk deneyimini 2019 yılında Hemen Döneriz isimli filmde yaşamıştı.2020 yılında ekranlara gelen Kanal 7’nin yeni dizisi Emanet’te ise Yaman karakterini canlandırdı.

Halil İbrahim Ceyhan’dan kıskandıran başarı! Sosyal medyaya bomba gibi düştü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir