Sosyal medyada Halil İbrahim Ceyhan fırtınası

Adba'nın en popüler erkek oyuncular sıralamasında Emanet dizisinin Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan pek çok meslektaşını geride bırakarak 4. sıraya yerleşti.

featured

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisiyle hafta içi her gün izleyiciyle buluşan Halil İbrahim Ceyhan sosyal medyada gün geçtikçe zirveye oynuyor. Ekranların sevilen isimlerinden olan Halil İbrahim Ceyhan, oyunculuğu kadar yakışıklılığı ile de gündemden düşmüyor.

EN ÇOK KONUŞULAN 4. ERKEK OYUNCU

Modellikle başladığı kariyer hayatına oyunculukla devam eden Halil İbrahim Ceylan, besteci ve şarkıcı olarak da biliniyor. İlk oyunculuk deneyimini Emanet dizisinde tadan ve yıldızı hızlı bir şekilde parlayan ünlüler arasında yerini alan Ceyhan, pek çok ünlü erkek oyuncuyu geride bırakarak geçen hafta en çok konuşulan 4. erkek oyuncu oldu.

HALİL İBRAHİM CEYHAN KİMDİR?

Emanet’in Yaman’ı Halil İbrahim Ceyhan 1986 yılında İstanbul’da doğdu. Halil İbrahim Ceyhan’ın boyu 1.80 m, kilosu 76 kg’dır. Halil İbrahim Ceyhan çok yönlü bir kişiliktir.

Benzer Haberler
Ekran Alıntısı
Emanet dizisinin yıldızı Halil İbrahim Ceyhan’dan ilgi çeken paylaşım
Ekran Alıntısıda
Halil İbrahim Ceyhan ortalığın tozunu attırdı! Nanuka ile fotoğrafı beğeni rekoru kırdı
halil_ibrahim_ceyhan_ve_sila_turkoglu_cephesinde_gelisme_h27232_cf784
Sıla Türkoğlu Halil İbrahim Ceyhan sevgili mi? İkiliden flaş karar…

Müzik ve sinema sektöründe fotomodel, söz yazarı, şarkıcı, besteci ve aktör olarak yer almaktadır. Eylül 2019’da yayımlanan Kendini Bana Bırak isimli bir single çalışması vardır ve 1 milyona yakın izlenme elde etmiştir.

Halil İbrahim Ceyhan, müzik çalışmaları yanı sıra ilk ve tek oyunculuk deneyimini 2019 yılında Hemen Döneriz isimli filmde yaşamıştı.2020 yılında ekranlara gelen Kanal 7’nin yeni dizisi Emanet’te ise Yaman karakterini canlandırdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir