Emanet dizisinin Yaman’ı Halil İbrahim Ceyhan’ın 12 yıl önceki hali görenleri şaşırttı!

Emanet dizisinin Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan'ın 12 yıl önce katıldığı bir programdaki görüntüleri görenleri hayrete düşürdü.

featured

Yakışıklı oyuncu Halil İbrahim Ceyhan’ın 12 yıl önceki hali hayranlarını şaşkınlığa uğrattı.

Karamel Yapım şirketi tarafından hazırlanan Emanet dizisinde başrol oynayan Halil İbrahim Ceyhan gündemden düşmüyor. Emanet’le adını duyuran Halil İbrahim Ceyhan Twitter’da sık sık Trend Topic oluyor.

2007’de katıldığı Best Model Of The World Turkey yarışmasında Gelecek Vaat Eden erkek seçilen Ceyhan’ın, 12 yıl önce Ece Erken’in Mavi Şeker programına konuk olduğu ortaya çıktı. Halil İbrahim Ceyhan’ın yıllar içindeki değişimi ise görenleri şaşırttı.

“KARİYERİM ÖNCE GELİR”

Ceyhan, Ece Erken’in “Cenk Eren evlenince evimin erkeği olacağım diyor sen evlenirsen düşüncen nedir?” sorusuna “Kariyerim önce gelir” diyerek yanıt verdi.

23 yaşında katıldığı programda samimi açıklamalar yapan Ceyhan, kızların kendisine “Sen gerçek misin?” diyerek laf attıklarını itiraf etti.

“YAMAN’LA BENZER YÖNLERİMİZ VAR”

Geçtiğimiz aylarda Haber Global’den Didem Yeniay’a konuşan Halil İbrahim Ceyhan, “Emanet’te canlandırdığınız Yaman karakteriyle benzer özellikleriniz var mı?” sorusuna, “Yaman disiplinli, özgüven sahibi, güçlü bir karakter. Bu bağlamda benzer yönlerimiz çok var” yanıtı verdi.

Halil İbrahim Ceyhan röportajından öne çıkan diğer başlıklar ise şöyle;

Emanet’in reytingleri haftalık rakiplerine kafa tutuyor. Günlük yayınlanan bir dizinin yüksek bütçeli rakipleri karşısında verdiği bu mücadeleyi siz nasıl yorumluyorsunuz?

Biz tüm ciddiyet ve enerjimizle bu işe yüreklendik. Sonuçta ortaya kaliteli bir iş çıkarıyoruz, bu samimiyeti ve duyguyu da izleyici alıyor… Sonuçlar bizi çok mutlu ediyor. Başarımızı rakiplerimiz dert etsin.

“BEBEK SEVMEK İÇİN EVLENMEYE KARŞIYIM”

Gelecek planlarınız arasında evlilik var mı?

“Evlilik özel bir sorumluluk. Bebek sevmek için evlenmeye karşıyım. Kaliteli bireyler yetiştirmek çok önemli. Zamanı geldiğinde umarım ben de yaşarım.”

PARTNERİ DİZİDEN AYRILDI

Halil İbrahim Ceyhan’ın başrolü paylaştığı Sıla Türkoğlu, beklenmedik bir şekilde sezon finaline katılmadan Emanet’ten ayrıldı.

Sıla Türkoğlu’nun artık projede yer almak istememesi ve Emanet’ten ayrılmasından sonra Halil İbrahim Ceyhan artık projeyi sırtlayacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir