Kadıköy Yoğurtçu’da kruvasan yiyen Göksu yaptığıyla tepki çekti: ‘Bu bildiğin ayı oğlu ayı’

Kadıköy Yoğurtçu Parkında çekilen bir görüntü sosyal medyada tepki çekti. Yediklerini Yoğurtçu Parkında bırakan ‘’Göksu’’ adındaki bir kadına, ‘’Bu bildiğin ayı oğlu ayı’’ şeklinde yorumlar yapıldı.

featured

Çevremiz, evimizdir. Bu bilince sahip olmayan bazı insanlar, ne yazık ki çevrenin kirletilebilecek bir alan olduğunu düşünerek hareket ediyor!

Bunların son örneği Kadıköy’deki Yoğurtçu Parkında kruvasan yiyen Göksu adındaki biri sergiledi. Aldığı ürünleri ve poşetini yedikten sonra bankta bırakan Göksu için sosyal medyada tepki yorumları yağdı.

İşte Göksu’nun arkasından bıraktıkları:

Yoğurtçu’da kruvasan yiyen Göksu için, ‘’Bu bildiğin ayı oğlu ayı’’ yorumları dikkat çekti.

İşte o yorumlardan bazıları;

kendisini tanımıyorum ama bugün kadıköy yoğurtçu parkında arkasında bırakmış olduğu yaşanmışlıkları paylaşmak istedim. afiyet olsun diyorum başka da bişey diyemiyorum. eğitim şart.

buna göksu demişsin ama bu bildiğin ayı oğlu ayı. gerçi ayı bile bu kadar yapmazdı.

aslında göksu gibi ayıoğluayıları burada elden ele ifşa etmek, yere çöp atılmayacağını, şehirde nasıl yaşanacağını falan öğretmek lazım.

göksu evinde yemek yedikten sonra böyle mi bırakıyor? göksu evin çöp mü? göksu ne bilim doğmasan bu dünyanın kazancına olacaktı.

lan o degil de etiketteki tek türkçe kelime göksu. ne skim sokum seyler yiyor millet. cro brekkie, caprese crowiches nedir amk? ne olm bunlar, uzaylı yemişi mi, ayı maması mı nedir?

“vasati 40 çöp göksu” mahallenin kezbanı tadında 3. sınıf abla.

kedi ya da köpek dağıtmış olabilir, göksu’nun tek günahı alıp çöpe atmayı unutmuş olması da olabilir. zira fotoğraflara bakıyorum ama konduramıyorum. eğer böyle bir yeme içme tarzı varsa da kutlar ve kendisiyle tanışmak isterim. boru değil, evrimin kayıp halkası nihayetinde.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir