A101’den skandal görüntüler! Yok böyle bir israf…

featured

A101 market yeni bir skandala imza atıyor. Vatandaşların sıklıkla tercih ettiği zincir market A101’de son kullanma tarihi geçmiş tavukların tarihleri değiştirilerek yeniden buzdolabında satıldığı görüntüler olay olmuştu.

İnsanların sağlığını hiçe saydığı görüntülerle gündeme gelen A101 şimdi de Isparta’da çekilen ‘israf’ görüntüsüyle gündem oldu.

A101 MARKET ÇÖP GÖRÜNTÜSÜYLE YAKALANDI!

Isparta’da bir vatandaş tarafından çekilen görüntülerde, A101 markette satılan sağlam domateslerin çöpe döküldüğü iddia edildi. Sebze ve meyve fiyatlarının tavan yaptığı, alım gücünün düştüğü bir dönemde ortaya çıkan görüntüler tepkiye neden oldu.

A101 MARKETTE İÇ ACITAN İSRAF GÖRÜNTÜLERİ

Salkım domateslerin kasa kasa çöpe atıldığı söyleyen vatandaş, “A101’in yapmış olduğu… Çöp içerisinde daha yeni domateslere bakın efendim, bir kilo salkım domates 18 lira ya 18 lira. Bakın salkımı daha duruyor. Herhangi bir ezik yok. Bakın herhangi bir çürük yok. Buraya atılmış maydanoz aynı şekilde… A101 elemanı attı gitti. Yazık günahtır ya. Millete vermiyorlar bunu. 18 lirayı çöpe atıyorlar, yazıktır. Bu vatan hainliğidir başka hiçbir şey değil. Hangi birine bakarsanız bakın hep aynısını alıyorum. Hiçbir şey yok. Her biri sapasağlam, hiçbirinde bir şey yok. İnsanlar evinde aç yaşıyor ya, parasız insan dolu ya garibana, fakire, fukaraya verin bari. Koyun kapınızın önüne fakir sebeplensin bundan.” diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir