Ümit Özdağ’ın mide bulandıran ilişki ağı deşifre oldu! ‘2023 bir seçim değil, istihbarat savaşı olacak’

Adnan Oktar'ın İsrail’le olan ilişkilerini yürüten ve örgütün ''İsrail imamı'' olarak bilinen firari Ali Sadun Engin'in eniştesi olduğu ortaya çıkan ırkçı Ümit Özdağ’ın karanlık bir ilişki ağı daha deşifre oldu. Gazeteci Emre Erciş, 17/25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimlerinde parmağı olan kuruluşlarla provakatör Özdağ’ın kirli ilişkisinin belgelerini yayınladı.

featured

Gazeteci Emre Erciş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın kirli bağlantılarını deşifre etti. 1997-2001 sözde Kürdistan projesinde aktif olarak faaliyet yürüten Özdağ’ın hamilerinden George Soros’un Open Socitety örgütünde yönetici olan Mike Amitay’la ilgili bir detay paylaşan Erciş, ‘’Mike Amitay’ın babası Morris Amitay’ın dünyanın en ünlü Siyonist lobilerinden AIPAC ve JINSA dışında Ümit Özdağ’ın angaje olduğu ‘The Washington Kurdish Intitute’ ile de ilişkisi var. Baba Amitay, WKI’nin de yöneticilerinden ve MOSSAD uzantılı.’’ ifadelerini kullandı.

Kimler kimlerle beraber? Adnan Oktar’ın firari İsrail imamı Ali Sadun Engin’i ırkçı eniştesi Ümit Özdağ mı koruyor?

17/25 VE 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN ARKASINDAKİ KURULUŞLA İLİŞKİLİ

Baba ve oğul Amitay’ların 17/25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimlerinin WINEP ile beraber arkasında olan ‘Bipartisan Policy’ ile de ilişkili olduğunu vurgulayan Erciş, 17/25 Aralık ve 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminden haftalar önce ‘Türkiye’de Darbe olmalı’ raporları hazırlayan ‘Bipartisan Policy Centre’ın hem FETÖ hem de WINEP’in yöneticilerinin yer aldığı bir kuruluş olduğunu anımsattı.

‘’2023 BİR SEÇİM DEĞİL, İSTİHBARAT SAVAŞI OLACAK’’

Ümit Özdağ’ın hamileri Abramowitz, Edelman ve Makovsky’nin de burada olduğuna işaret eden Erciş, ‘’Size öyle komplo teorisi falan yazmıyorum. Belgeleriyle, görselleriyle ortada olan bir istihbarat networkünden bahsediyorum ve 2023 bir seçim değil, bir istihbarat savaşı olacak diyorum.’’ dedi.

WikiLeaks sızıntılarında Ümit Özdağ için şok ifadeler: ‘Türk Miloşeviç olmak isteyen eşkıya tipli…’

İşte gazeteci Emre Erciş’in Twitter’dan paylaştığı Özdağ’ın kirli ilişkileri…

‘’Ümit Özdağ’ın çok ilginç bir networkü var. Neocon’cuların 1997-2001 sözde ”KÜRDİSTAN” projesinde aktif olarak faaliyet yürüten Özdağ’ın hamilerinden birisi de ”Washington Kurdish Institute”nün direktörlerinden Mike Amitay.

Özdağ’ın hamilerinden birisi olan ve George Soros’un ‘Open Socitety’ örgütünde yönetici olan Mike Amitay’ı asıl öne çıkaran ise babası Morris Amitay. Baba Amitay, AIPAC’ın alt kuruluşu JINSA’nın da yöneticilerinden. Oğul Amitay da Soros ve Kissinger yetiştirmesi.

Mike Amitay’ın babası Morris Amitay’ın dünyanın en ünlü Siyonist lobilerinden AIPAC ve JINSA dışında Ümit Özdağ’ın angaje olduğu ‘The Washington Kurdish Intitute’ ile de ilişkisi var. Baba Amitay, WKI’nin de yöneticilerinden ve MOSSAD uzantılı.

Baba Amitay’ın AIPAC, JINSA ve WKI ilişkisinden doğan oğul Mike Amitay, WKI MOSSAD’ın İsrail PKK’sı.

Baba ve oğul Amitayların sadece bu kuruluşlar değil 17/25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimlerinin WINEP ile birlikte arkasında olan ‘Bipartisan Policy’ ile de ilişkili.

17/25 Aralık ve 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminden haftalar önce ‘Türkiye’de Darbe olmalı’ raporları hazırlayan ‘Bipartisan Policy Centre’ hem FETÖ hem de WINEP’in yöneticilerinin yer aldığı bir kuruluş. Ümit Özdağ’ın hamileri Abramowitz, Edelman ve Makovsky de burada.

Size öyle KOMPLO TEORİSİ falan yazmıyorum. Belgeleriyle, görselleriyle ortada olan bir istihbarat networkünden bahsediyorum ve 2023 bir seçim değil bir İSTİHBARAT SAVAŞI olacak diyorum. Bu yüzden bu bilgileri lütfen ulaştırabildiğiniz herkese ulaştırın.’’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir