Kimler kimlerle beraber? Adnan Oktar’ın firari İsrail imamı Ali Sadun Engin’i ırkçı eniştesi Ümit Özdağ mı koruyor?

Adnan Oktar suç örgütünün ‘İsrail imamı’ olarak bilinen ve 4 yıldır aranan Ali Sadun Engin’in ırkçı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın kayınbiraderi olduğu ortaya çıktı. Hakkında "çocuğa cinsel istismar"dan da gıyabi tutuklama kararı bulunan ve provakatör Ümit Özdağ’ın akrabası olan Ali Sadun Engin’in, Oktar’ın İsrail’deki ilişkilerini organize eden isim olduğu söyleniyor. Özdağ, Adnan Oktar terör örgütüne karşı yapılan operasyonlara da karşı çıkmıştı.

featured

Adnan Oktar suç örgütünün firari isimlerinden ve Oktar’ın İsrail’deki ilişkilerini kuran kişi olduğu iddia edilen Ali Sadun Engin 4 yıldır aranıyor. Engin’in 2018 yılında düzenlenen operasyon sırasında örgüt evinden kaçarak kayıplara karıştığı öğrenildi.

Ali Sadun Engin polis kayıtlarına göre, örgüt içinde “İsrail İmamı” olarak biliniyor. Bu isimle anılmasının nedeni ise Adnan Oktar’ın örgütü ile ile İsrail arasındaki bağlantıyı sağlaması olarak görülüyor. İddialara göre Engin sık sık İsrail’e giderek Türkiye düşmanı İsrailli siyasetçilerle iletişim kuruyor. Bunun dışında Eren, iletişim kurduğu İsrailli siyasetçileri Adnan Oktar’ın A9 TV’deki programına çıkaran kişi olarak gösteriliyor.

ERDOĞAN DÜŞMANI İSRAİLLİ SİYASETÇİ İLE SAMİMİ!

SuperHaber’de yer alan bilgilere göre; Ali Sadun Engin’in irtibatta olduğu İsrailli siyasetçilerin başında Yehuda Glick geliyor. Glick, Ortodoks bir haham ve siyonist bir aktivist ve politikacı olarak tanınıyor. Likud Partisi’nin Knesset üyesi olan Yehuda Blick, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yaptırım uygulanması için İsrail meclisine önerge vermişti. 2015 yılında Ali Sadun Engin tarafından İstanbul’a getirilerek Adnan Oktar ile görüşen Yehuda Blick’in bu toplantılar sırasında neler konuştuğu ise tam olarak bilinmiyor.

ENGİN “CİNSEL İSTİSMAR SUÇU” İLE ARANIYOR!

Polisin 2018’de düzenlediği operasyonda kayıplara karışan Engin hakkında, “çocuğa cinsel istismar”, “cinsel saldırı” ve “uluslararası casusluk” başta olmak üzere, birçok suçlama bulunuyor. Mahkeme tarafından gıyabi tutuklama kararı bulunan ve polis tarafından 4 yıldır aranan Ali Sadun Engin’i gizli bir elin koruyup korumadığı merak ediliyor.

ARANAN ALİ SADUN ENGİN’İ ÜMİT ÖZDAĞ MI KORUYOR?

Polisin tüm aramalarına rağmen yakalanamayan Ali Sadun Engin’i kimin koruduğunun ise araştırıldığı ifade edildi. Hakkında çeşitli suçlamakta bulunan Adnan Oktar Suç Örgütü’nün İsrail İmamı Ali Sadun Engin’in, Ümit Özdağ’ın kayınbiraderi olduğu biliniyor.

ÜMİT ÖZDAĞ İSRAİL’DE KİMLERLE GÖRÜŞTÜ?

Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir TV programına konuk olmuş ve Ümit Özdağ için “İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir” demişti. Bakan Soylu’nun bu önemli açıklamasının ardından ne demek istediği gündeme gelmişti. Bu sorunun cevabını Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın bir röportajda kendinin verdiği ortaya çıktı. Özdağ 15 Aralık 2020 tarihinde bir televizyon kanalında sunucu Jülide Ateş’in konuğu oluyor ve İsrail ile ilişkilerin yanı sıra MOSSAD ile ilgili sorulara bakın nasıl cevap veriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ırkçı provokatör Ümit Özdağ’a: ‘İstihbaratçı artığı…’

“MOSSAD İLE GÖRÜŞMÜŞ OLABİLİRİM!”

“İsrail’e gittiğimiz zaman, hiçbirine tek başıma gitmedim, hep kadro olarak gittik. Belirli bir düşünce kuruluşu görüşmesi çevresinde yani… Giderken yanımda Türkiye’nin eski hava kuvvetleri komutanı, kuvvet komutanları vardı, eski helikopter filoları komutanı vardı. Eski MGK genel sekreteri vardı. Yani tek başıma gidip turistik tatil yapmadım. Mescid-i Aksa’ya gittim, dua da ettim. Ama MOSSAD’a gidip MOSSAD ile görüşmedim. MOSSAD’cılarla görüşmüş olabilir miyim? Tabii görüşmüş olabilirim, toplantılara geliyorlar ve mesela askeri istihbaratın, İsrail askeri istihbaratının şefi tuğgeneral geldi bir brifing verdi.”

Ümit Özdağ’ın demografi fantezisi Kürtlerden Suriyelilere nasıl döndü?

‘ADNAN OKTARCI’LARA SAHİP ÇIKMIŞTI!

Özdağ, 2018’de yaptığı bir açıklamasında, “Şimdi kedicikler falan algı operasyonları yapılıyor.” diyerek, ‘Adnan Oktar’cılara yapılan operasyonlara da karşı çıkmıştı.

WikiLeaks sızıntılarında Ümit Özdağ için şok ifadeler: ‘Türk Miloşeviç olmak isteyen eşkıya tipli…’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir