Tuzak dizisi oyuncuları kim? Akın Akınözü kimdir?

TV8 ekranlarında yayınlanan Tuzak dizisi yeni bölümleriyle seyirciyi ekranlara kilitliyor. Başrollerinde Bensu Soral ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Tuzak dizisinin konusu merak konusu oldu. İzleyicilerin dikkatini çeken Tuzak dizisinin oyuncuları araştırılmaya başlandı. Peki, Tuzak dizisi oyuncuları kim? Akın Akınözü kimdir? Tuzak nerede çekiliyor? Tuzak dizisi oyuncu kadrosu! İşte detaylar...

featured

Başrollerinde Bensu Soral ve Akın Akınözü’nün yer aldığı Tuzak dizisi TV8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Tuzak dizisi konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekiyor. Her bölümüyle adından söz ettiren Tuzak dizisinin nerede çekildiği merak konusu oldu. İzleyiciler, dizinin bölümlerinin nerede çekildiğini araştırmakta. Sosyal medyada gündeme gelen bölümün ardından kullanıcılar, dizinin oyuncularını araştırmaya başladı. Tuzak dizisi oyuncuları kim? Tuzak nerede çekiliyor? Tuzak dizisi oyuncu kadrosu!

TUZAK DİZİSİ KONUSU NE?

Tuzak, ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın ve aynı zamandabütün haksızlığa uğramış olanların intikamını alma hikayesidir. Yıllarca en ince detayına kadar çalışılarak yapılan yıkıcı intikam planının karşısında ise düşmanın zeki ve güçlü kızı olacaktır… Kimin kimi Tuzak’a düşüreceği ise bir bilmeceye dönüşecektir.

TUZAK DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Tuzak dizisinde Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, İlayda Çevik, Onur Durmaz, Naz Göktan, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Gamze Süner Atay, Lesli Karavil ve İbrahim Şahin yer almaktadır.

AKIN AKINÖZÜ KİMDİR?

Akın Süreyya Akınözü (d. 22 Eylül 1990; Ankara), Türk oyuncu.

Akınözü, 1990 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Büyük Kolej mezunu olarak lise hayatını tamamlayan Akınözü, General Studies IC Berkeley Applied Math(Uygulamalı Matematik) alanında da lisans eğitimi aldı.Üniversite hayatını bitirdikten sonra oyunculuğa yöneldi ve o yönde eğitimler aldı. 2015 yılında yayına başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi ile ilk kez televizyon ekranlarında boy gösterdi. Asıl çıkışını ise 2019-2021 yılları arasında yayımlanan Hercai dizisinde hayat verdiği Miran karakteriyle yakalamıştır.

Akın Akınözü şimdilerde TV8’de yayınlanan Tuzak dizisinde Umut karakterini canlandırmaktadır.

Yakışıklı oyuncu Akın Akınözü sürpriz bir diziyle ekranlara dönüyor!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir