Wanda Nara ve Mauro Icardi ile ilgili flaş gelişme

Magazin dünyasının medyatik çifti Wanda Nara ve Mauro Icardi resmen boşandı. Wanda Nara, İtalyan basınına yaptığı açıklamada boşanma belgelerini imzaladığını açıkladı.

featured

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara resmen boşandı. Vanity Fair Italy’ye açıklamalarda bulunan Wanda Nara, boşanma belgesini imzaladığını belirtti. İşte ayrıntılar…

NELER YAŞANDI?

Wanda Nara ve Mauro Icardi, Eylül ayında ayrıldıklarını açıkladı. Çift ayrılık süreci sonrası birbirlerini suçlayıcı ifadeler kullanırken Wanda Nara, Arjantinli rapçi L-Gante ile birlikte olduğunu duyurdu.

Mauro Icardi ise bu gelişmenin ardından Wanda Nara için ‘Kendini dünyaya rezil ediyor’ ifadelerini kullandı.

ICARDI, ARJANTİN’E GİTTİ!

Ayrılık sonrası Mauro Icardi, Wanda Nara ile yeniden barışmak için Arjantin’e gitti. Arjantinli yıldız Wanda Nara’nın kaldığı eve girmek istemiş fakat güvenlikle izin vermemişti. Ardından Wanda Nara’nın izin vermesiyle bir araya gelen çift ayrılık haberlerini yalanlamadı.

Mauro Icardi’nin Arjantin dönüşü ‘Mutlu geri dönüyorum’ paylaşımı ise çiftin yeniden barıştıkları iddialarını güçlendirdi.

MAURO ICARDI VE WANDA NARA RESMEN BOŞANDI

Magazin dünyasının çok konuşulan çifti resmen boşandı. Wanda Nara, İtalyan basınına yaptığı açıklamada boşanma belgesini imzaladığını ve Icardi ile boşandıklarını duyurdu.

Vanity Fair Italy’de Wanda Nara ve Icardi için şu ifadeler yer aldı;

“Dünyanın en güzel çiftiydiler ve en kötü şekilde patlak verdiler. Altı yıllık evliliklerinde, model ve sunucu Wanda Nara ile eski Inter kaptanı Mauro Icardi, insanları kendileri hakkında konuşturmaktan asla vazgeçmediler. İlk üç çocuğunun babası ve eski takım arkadaşı Maxi Lopez’den boşandıktan kısa bir süre sonra nişanlanınca bir skandala yol açtılar. Doğrudan doğumhaneden tweet attıkları iki kızının fotoğraflarıyla hassasiyet uyandırdılar. Fakat geçtiğimiz yıl Icardi bir otelde başka bir kadınla yakalandı. Nara her şeyi sosyal medyada halka açıkladı ve herkesin söz hakkına sahip olduğunu hissettiği uzun bir karşılıklı suçlama ve çirkinlik aşaması başladı. ”

Wanda Nara ile Mauro Icardi barıştı mı? İkili, Ofspor maçında tribünde

Soru: Boşanma evrakları ne durum?

Wanda Nara: Ayrılığı imzaladık. Mauro istemedi ve bu çok zordu çünkü onu hala çok seviyorum. Ama işler yolunda gitmiyordu, evde ağır bir hava vardı ve bir ara ona “duralım” dedim. Sonra Arjantin’e gittim.

Soru: Arjantin’e neden gittin?

Wanda Nara: Reklam kampanyaları çektim ve TV programları yönettim. İki aydır yoktum. Mesafe yardımcı olmadı.

Soru: L-Gante ile ilişkin olduğu iddia edildi

Wanda Nara: Bu dedikodu Mauro’yu çileden çıkardı, ona tamamen saçmalık olduğunu açıklamama rağmen.

Soru: Ama samimi pozlarınız basına düştü?

Wanda Nara: Arkadan göründüğü fotoğraftan mı bahsediyorsunuz? Beni öpmüyor: benimle konuşuyor. Arkadan göründüğüm fotoğraf da bulundu ve orada hiçbir şey olmadığı açık.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir