Şarkılar Bizi Söyler’de Samida fırtınası! Samida kardeşler nereli? Samida kardeşlerin isimleri ve Instagram adresleri

Şarkılar Bizi Söyler programı konuklarından birisi olan Samida grubu oldu. İzleyiciler, Samida kaç kişi, grupta kaç kişi var? Samida kardeşler kimlerdir? merak ediyor. Peki, Samida kimdir, isimleri nelerdir? Samida grubunda kimler var, kaç kişi? Samida kardeşler kimdir, isimleri nedir? İşte detaylar...

featured

Samida grubu Şarkılar Bizi Söyler’de izleyicilere müzik ziyafeti çekti. Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olan Samida grubu hakkında bilgiler izleyiciler tarafından merak edildi. Birbirinden güzel ve eşsiz seslere sahip üç kızdan oluşan Samida grubu kimdir, nereliler araştırılıyor.

samida gürcü mü

SAMİDA ÜYELERİ KİMLER?

Gürcü dilinde 3 kız kardeş anlamına gelen SAMİDA 2016 yılında Yudum ŞAHİN, Damla ŞAHİN ve Tamara ŞAHİN kardeşler tarafından kurularak müzik yolculuğuna başlamıştır.

şarkılar bizi söyler samida

Gürcü müziğinde geleneksel olarak var olan polifonik şarkı söyleme üslubunu yaşatmak ve yeni üretimler ortaya koymak amacıyla kurulan SAMİDA, ilk albümleri olan ALACA’yı KALAN MÜZİK şemsiyesi altında müzik severlerin beğenisine sunmuştur.

samida ne demek

SAMİDA KARDEŞLERİN INSTAGRAM ADRESİ

Yudum ŞAHİN’in panduri, viyolonsel ve vokal performansı, Damla ŞAHİN’in salamuri, balaban ve vokal performansı, Tamara ŞAHİN’in keman ve vokal performansı ile renklendirdiği SAMİDA’nın en önemli hedefi kendine has bir icra ve düzenleme anlayışı oluşturarak geleneksel müziklerin icra ve duyuş özelliklerine yeni bir bakış açısı kazandırmaktır.

Samida Kardeşler’in Instagram adresi samidaofficial‘dir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir