Ömer Faruk Bostan kimdir, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Ömer Faruk Bostan nereli ve Instagram adresi nedir?

Şarkılar Bizi Söyler programının konukları belli oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunuculuğunu yaptığı programda konsept, 'Ankara Havası' olarak belirlendi. Program bu akşam 67. bölümüyle ekrana gelecek. Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları arasında Ömer Faruk Bostan da yer aldı. İzleyiciler Ömer Faruk Bostan ile ilgili arama yapmaya başladı. Peki, Ömer Faruk Bostan kimdir, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Ömer Faruk Bostan nerelidir?

featured

Ömer Faruk Bostan, bu hafta Şarkılar Bizi Söyler‘e konuk oldu. Programın yayınlanacak olan yeni bölümünde “Ankara Havaları” konseptiyle çok özel şarkılar söylenecek. İzleyiciler Ömer Faruk Bostan hakkında arama yapmaya başladı. İşte merak edilenler…

ÖMER FARUK BOSTAN KİMDİR

Ömer Faruk Bostan 1984 yılında Ankara Sincan’da dünyaya geldi. Müzik kariyerine Ankara’da başladı. Öğrenim gördüğü yıllarda sıkça şarkılar seslendirdi.

Müziğe ilgisi çok küçük yaşlarda başladı. Öğrenim gördüğü yıllarda Müzik Öğretmeni kendisini destekleyerek çeşitli müzik aletlerini çalmaya başladı.

15 YAŞINDA SAHNE ALMAYA BAŞLADI

Ömer Faruk Bostan 15 yaşında sahne almaya başladı. Düğün ve çeşitli organizasyonlarda saz çalarak ünlenen Ömer Faruk Bostan son dönemin Ankara havalarını yorumlayan genç ve yakışıklı isimleri arasında yer alıyor.

‘ERİK DALI’ ŞARKISI İZLENME VE DİNLENME SAYISI 105 MİLYON

Ömer Faruk Bostan’ın seslendirdiği ve 26 Aralık 2016 tarihinde yayınlanan “Erik Dalı” şarkısı 100 milyon izlenme ve dinlenme sayısını geçti.

Söz konusu parça Türkiye’de oyun havası türünde YouTube‘de 100 milyonu aşan ilk şarkı olma özelliğini taşırken, şimdilerde ise 105 milyonu geçti.

ÖMER FARUK BOSTAN INSTAGRAM ADRESİ

Sosyal medyayı aktif kullanan Ömer Faruk Bostan, omerfarukbostann kullanıcı adıyla Instagram’da paylaşımlar yapmaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir