Özgür Özel’den İmamoğlu’na teşekkür! CHP Genel Başkanlığı’na aday olacak mı?

Ekrem İmamoğlu bugün yaptığı açıklamada, İBB Başkanlığına tekrar aday olacağını resmen ilan etti. Öte yandan CHP Genel Başkanlığı için adı geçen Özgür Özel için de " "CHP’nin tarihini bilen, geçmişi tertemiz evlatları vardır. Bunlar Bunlardan birisi Özgür Özel’dir" demişti. Özel'den İmamoğlu'na teşekkür geldi.

featured

CHP’de İmamoğlu’nun başlattığı koltuk kavgasında Kılıçdaroğlu “kararını ver” restiyle İmamoğlu’na karşı üstünlük kurmuştu. İmamoğlu bugün yaptığı açıklamada İBB için bir kez daha aday olacağını duyurdu. Öte yandan İmamoğlu CHP Genel Başkanlığı için adı geçen Özgür Özel‘i de desteklediğini söylemişti.

ÖZEL’DEN İLK AÇIKLAMA

BirGün’e konuşan Özel, İmamoğlu’nun kararını önemli ve değerli bulduğunu ifade etti.

Özel, “Ekrem Bey’in vermiş olduğu kararı önemli ve değerli buluyorum. Bu karar en çok İstanbulluları ve hepimizi memnun etmiştir. Bu kararın İstanbul’a ve Türkiye’ye iyi geleceğini düşünüyorum” dedi.

“HAK TESLİMİ” OLARAK DEĞERLENDİRDİ

İmamoğlu’nun CHP’deki değişim tartışmalarına ilişkin bir soru üzerine verdiği “Sayın Genel Başkan’ın değişim ve dönüşüm sürecinin liderliğini yaparak partimizin tüm kadrolarıyla, yenilenmesiyle yeni bir siyasi parti mimarisiyle geleceği coşkulu bir şekilde ulaşmasını sağlayıcı bir süreci hazırlaması gerektiğini düşünüyorum. Bunlar zaman içersinde konuşulur. CHP’nin tarihi bilen, geçmişi tertemiz evlatları vardır. Bunlardan birisi, ismi geçtiği için söylüyorum Özgür Özel’dir” yanıtını da değerlendiren Özel, İmamoğlu’nun yorumunu “hak teslimi” olarak niteledi.

İmamoğlu’na teşekkür eden Özel, şunları söyledi:

“Ekrem Bey’in vermiş olduğu kararı önemli ve değerli buluyorum. Bu karar en çok İstanbulluları ve hepimizi memnun etmiştir. Bu kararın İstanbul’a ve Türkiye’ye iyi geleceğini düşünüyorum. Sorulan bir soru üzerine ‘CHP’nin tarihini bilen, geçmişi tertemiz evlatları vardır. Bunlardan birisi Özgür Özel’dir’ ifadelerini de sadece kendi adıma değil parti tarihini bilen geçmişi temiz bütün arkadaşlarımız adına bir hak teslimi olarak görüyorum, değerli buluyorum, kendisine teşekkür ediyorum.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir