MHP 3 temadan oluşan seçim beyannamesini açıkladı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz partisinin seçim beyannamesini açıkladı. Seçim beyannamelerinin 3 temasının bulunduğunu söyleyen Durmaz, ''Birincisi yeni tehditler ve Türkiye'nin bekası konusudur. İkinci ana temamız, üretken belediyecilik vizyonumuzdur. Üçüncü ana temamız ise afet ve krizlere hazırlıklı, çevre dostu güçlü şehirlerdir.'' diye konuştu.

featured

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz partisinin yerel seçim beyannamesini açıkladı.

Durmaz’ın konuşmasından öne çıkan satırbaşları şöyle:

‘Önceliğimiz Türkiye Yüzyılı’nı milli menfaat öncülüğünde inşa edilen çağda adil bir yerel yönetim anlayışıyla kucaklamaktır. Asrı Türk asrı yapacak yolun güçlü merkez güçlü yerel yönetim anlayışından geçtiği tartışmasızdır. Beyannamemizin 3 ana temasından birincisi yeni tehditler ve Türkiye’nin bekası konusudur.

”TOPLUMLAR CİNSİYETSİZLEŞTİRİLMEK İSTENMEKTEDİR”

MHP, aile kurumu başta olmak üzere milli değerlerimizin saldırı altında olduğuna dikkat çekmektedir. Toplumlar cinsiyetsizleştirilmek istenmektedir. Aile basit bir konuma indirgenmek istenmektedir. Yerel yönetimlerin temel hedeflerinin başında aile yer almalıdır.

 ”AYRIMCILIK KABUL EDİLEMEZ” 

İkinci ana temamız üretken belediyecilik vizyonumuzdur. Herhangi bir vatandaşımıza ayrımcılık uygulanması kabul edilemez. Üretken belediyecilik anlayışımız yerel ihtiyaçların doğru tespit edilmesi temeli üzerine inşa edilmiştir. Üçüncü ana temamız ise afet ve krizlere hazırlıklı, çevre dostu güçlü şehirlerdir.

SANAYİ BÖLGELERİ OLUŞTURACAĞIZ

Belediye hizmetlerinde tam anlamıyla etkinlik ve verimliliği sağlayacağız. Yerel ekonomiye kaynakların, kazandırılmasını ve şehrin istifadesine sunulmasını temin edeceğiz.

Şehrin ihtiyaçları ve yeni teknolojik gelişmeler doğrultusunda yeni sanayi bölgeleri oluşturacağız.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir