Merve Boluğur boşanıyor mu? Merve Boluğur ile Mert Aydın ayrılıyor mu? İşte ilk açıklama

Merve Boluğur, bir süre önce DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Sık sık eşi ile birlikte paylaşımlar yapan Boluğur'un Mert Aydın ile ayrıldığı magazin gündeminde yer almıştı. 40 gün süren evliliğin ardından Merve Boluğur'dan boşanma açıklaması geldi. İşte, o açıklama...

featured

Merve Boluğur ile Mert Aydın boşanıyor mu? Dj Mert Aydın ile bir süre birliktelik yaşayan 35 yaşındaki güzel oyuncu Merve Boluğur’un sosyal medya paylaşımları dikkat çekiyordu. Kısa süre önce ise ikilinin evlerini ayırdığı ve boşanacakları iddiaları gündeme oturmuştu. Merve Boluğur’dan açıklama geldi. Peki, Mert Aydın kimdir, neden boşanıyorlar?

MERVE BOLUĞUR BOŞANIYOR MU?

Çeşitli dizilerdeki başarısı ile adından söz ettiren Merve Boluğur, 2 Ekim gübü Dj Mert Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Ardından sık sık eşi le paylaşımlar yapan oyuncu, bir süredir Mert Aydın ile sosyal medyada yer almadı. Alyansını çıkardığı ve ailesinin yanına taşındığı iddia edildi. Merve Boluğur 16 Kasım günü Instagram hesabından ayrılığı doğrulayan paylaşım yaptı.

Merve Boluğur Mert Aydın düğününde Aslı Hünel’in dudak uçuklatan düğün hediyesi!

Boluğur, ”Olmadı teşekkürler… Hayat bu… Mert’e de mutluluklar güzel günlerimiz için teşekkürler…” açıklamasını yaptı.

MERVE BOLUĞUR KİMDİR?

Boluğur, 16 Eylül 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra Kadir Has Üniversitesi’nin hazırlığında kaldı ve bıraktı. Ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde eğitim aldı. 2006–2007 yılları arasındaki Acemi Cadı dizisinde oynadı ve bu sayede popüler oldu. 2007 yılında TRT’de yayınlanan Aşk Yeniden adlı dizide Eylül karakterini canlandırdı. 2009 yılında Star TV’de yayınlanan Kül ve Ateş dizisinde rol aldı.

Boluğur, 2009 yılında Keremcem’in “Yutkunamıyorum” şarkısının klibinde oynadı. 2010 yılında Kolpa’nın “Kadınım” şarkısının klibinde Çağkan Çulha ile birlikte göründü. 2010–2011 yıllarında yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde Ayşegül karakterini canlandırdı. 2011–2013 yıllarında yayınlanan Kuzey Güney dizisinde Zeynep karakterini oynadı. 2013–2014 yıllarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Nurbanu Sultan’ı canlandırdı. Mart 2018 yılında “Merve Boluğur” adlı kozmetik markasını kurdu. 2022 yılında “Şşşşttt” isimli teklisini YouTube kanalından yayınladı.

Merve Boluğur evleniyor! Gelinliğiyle ilk pozunu verdi!

MERT AYDIN KİMDİR?

Aydın, 6 Mart 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Ajda Pekkan, Irmak Arıcı, Sinan Akçıl, Behzat Gerçeker, Linet gibi isimlerle çalışan Mert Aydın, 14 yaşında profesyonel müzikle ilgilenmeye başladı. Nokta Müzik kurucularından olduğu bilinen Aydın, Merve Boluğur ile birlikteliğini 2 Ekim günü nikah masasına taşımıştı. Çİftin ayrılık kararı aldığı öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir