Merve Boluğur Mert Aydın düğününde Aslı Hünel’in dudak uçuklatan düğün hediyesi!

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz gün bir süredir beraber olduğu Mert Aydın ile evlendi. Güzel oyuncunun yakın arkadaşı Aslı Hünel takılarıyla görenleri hayrete düşürdü.

featured

Merve Boluğur uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisiyle evlendi. Oyuncu, DJ Mert Aydın ile dün Fuat Paşa Yalısı’nda nikâh masasına oturdu.

Boluğur’un şahitliğini Behzat Gerçeker, Aslı Hünel ve Bülent Kuş, Aydın’ınkini ise Çetin Yılmaz, Nurettin Doğan ve Murat İşgel yaptı.

Merve Boluğur gelinliğiyle ilgili “Tolga Çam özel işçilikle uğraştı etti, yılın gelinliğini yaptı mütevazı olamayacağım, ben de görünce gözlerim parladı” dedi.

Çiftin nikâhını Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kıydı. Modacı Tolga Çam’ın imzasını taşıyan iki gelinlik giyen Merve Boluğur, düğün öncesi sosyal medya hesabında adına ‘Aydın’ soyadını da ekledi.

Oyuncu, eşiyle fotoğrafını da “Kocam dedim dedim oldun. Seni çok seviyorum” notuyla paylaştı.

Merve Boluğur’un nikâh şahitliğini yapan Aslı Hünel, geline 10 tam altın taktı. Artan altın fiyatlarını umursamadan kesenin ağzını açan Hünel’in hediyesini gören sosyal medya kullanıcıları “Herkese bu dönemde böyle dost lazım” yorumları yaptı.

Merve Boluğur’un gelinliğini gören bazı sosyal medya kullanıcıları “Bekaret kemeri takıldı mı?” derken bazı kullanıcılar ise “Demet Özdemir’den sonra gerçekten güzel” dedi.

Merve Boluğur evleniyor! Gelinliğiyle ilk pozunu verdi!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir