Merve Boluğur evleniyor! Gelinliğiyle ilk pozunu verdi!

Bir süre önce oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yapan Merve Boluğur, aradığı aşkı DJ Mert Aydın’da buldu. Bu akşam evlenecek olan ikiliden Boluğur, gelinliği ile sosyal medyada ilk paylaşımını yaptı.

featured

“Acemi Cadı” dizisi ile ekranlarda boy gösteren sonrasında birçok yapımda yer alan Merve Boluğur, oyunculuğu bıraktı, şarkıcılığı seçti. Radikal kararlar alan Boluğur, özel hayatını da renklendirdi.

Beş yıldır oyunculuğa ara vermeyi tercih edip şarkıcılık yapmaya başlayan Merve Boluğur, bu ayın başında DJ sevgilisi Mert Aydın’ın evlenme teklifi almıştı. Heyecandan gözleri dolan Boluğur, Aydın’ın teklifi karşısında, “Sonsuza kadar evet” cevabını vermişti.

Ünlü oyuncu, evlenme teklifi aldığı anları Instagram hesabından da paylaşıp, “I said yes (evet dedim) kocam” notunu düşmüştü.

PROFİLİNE EKLEDİ

Nikah öncesi hazırlıkları takipçileriyle paylaşan Merve Boluğur, saç ve makyajının yapıldığı anları yayınladı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isim ‘Soyadı’ hamlesiyle de adından söz ettirdi. 35 yaşındaki Boluğur, nikâh törenine saatlar kala Mert Aydın’ın soyadını Instagram profiline ekledi.

Ünlü oyuncunun bu hamlesi sosyal medyada gündem oldu. Soyadına ekleme yapan Boluğur gelinliği ile de çok konuşuldu.

GELİNLİKLE İLK POZ

Nikah öncesi hazırlıkları takipçileriyle paylaşan Merve Boluğur, saç ve makyajının yapıldığı anları Instagram hesabından yayınladı.

Boluğur bu kareleri, “Gelin gibi gelin” notuyla beğeniye sundu.

Merve Boluğur’un canlı yayındaki ‘bekaret’ gafı, nişanlısı DJ Mert Aydın’ı utandırdı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir