Las Vegas’ta dayak yiyen Türk gençler için bomba yorum: ‘S*kmekten beter ediyor’

Las Vegas'ta dayak yiyen Türk gençlerin videosu sosyal medyayı salladı. Erkek arkadaşıyla birlikte ‘’Günah Şehri’’ olarak bilinen Las Vegas’a gittiğini söyleyen bir kadının paylaştığı videoya binlerce beğeni ve yorum geldi.

featured

Sosyal medyada paylaşılan ilginç videolara bir yenisi daha eklendi. Eğlence mekanları, kumarhaneler, konsept kafeler ve restoranlarıyla ünlü ABD’nin Nevada eyaletinde bulunan Las Vegas’a giden iki Türk, çektikleri video ile yaşadıklarını kısaca anlattı.

Aldıkları yemekleri bitiremediklerini söyleyen gençler, ceza olarak da hemşire gibi giyinen bir kadın tarafından dayak yedi. Kendileri de hasta kıyafeti giyen çift, yedikleri dayak sonrası mutlu olduğunu ifade etti.

İşte Las Vegas’ta dayak yiyen Türk gençler için yapılan yorumlardan bazıları:

neyse parasını verip üzerine parasıyla dayak yiyen zavalli gençlerdir. ne diyelim.. las vegas’ta olan las vegas’ta kalır.

ders çıkaracaklarını umduğum gençlerdir… : )

bana cok yavan turist deneyimi geliyor bunlar ya.

resmen kahkaha attım. ne manyaklar var böyle diye.

bu mekan türkiye’de olsa kan gövdeyi götürür

bunları görünce ne hayatlar var be diyor insan. konsepte bak ya, yemeğin hepsini yiyemeyince hemşire bir abla gelip kıçınızı dövüyor. dünkü tabağınızda bitirmediğiniz yiyecekler için ekstra para alan işletmeden sonra bunda daha fazla ne olabilir derken bugün tabağındakileri bitiremediği için dövülen insanlar görüyoruz. bunun bir tık yukarısı tabağını sünnetlemeyeni yatırıp s***** olur.

bu mekan türkiye’de olsa nice pos bıyıklı, tesbihli, yağız delikanlı arkasını dövdürmek için kuyruğa girer. oradan çıkınca da lgbt karşıtı eyleme giderler.

türkiye de açık menü bitmezse kalan ürün başına 5 lira ek isteyen işletme itin g*tüne sokuldu sırf israfı engelleme çabasından dolayı, ecnebi bitiremezsen af buyur ama skmekten beter ediyor buna ouwwww deniliyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir