Ümraniye’de bıçaklanan motosiklet sürücüsünün yeni görüntüleri ortaya çıktı

Ümraniye'de bir maganda, trafikte tartıştığı motosikletliyi 7 yerinden bıçakladı. Yanındaki annesi oğlunu engellemeye çalışsa da başarılı olamadı. Yaralının hayati tehlikesi bulunmazken, saldırganın serbest bırakıldığı belirtildi.

featured

İstanbul Ümraniye’de bıçaklanan motosiklet sürücüsünün yeni görüntüleri ortaya çıktı. İddiaya göre 34 RRS 29 plakalı hafif ticari araç sürücüsü, Berk D.’nin kullandığı motosiklete çarpıyordu. Motosikletli Berk D., minibüs sürücüsünü uyarmak isteyince aralarında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle minibüs sürücüsü bıçakla aşağıya indi. Bıçaklı saldırganı annesi durdurmak istese de başarılı olamadı. Berk D. 7 yerinden bıçaklanırken acı içinde bağırdı. Bacağından kan aktığı görülen motosikletliye saldırganın annesi yardım etmeye çalıştı.

Ümraniye’de yaşanan kavgada motosikletli aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığıldı. 7 yerinden bıçaklanan Berk D. ambulansla hastaneye kaldırılırken, bıçaklı saldırgan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yaralının hayati tehlikesi bulunmazken, saldırganın serbest bırakıldığı öğrenildi. Yaşanan bıçaklı saldırı kask kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Elin kırılsın! Uyuşturucu müptezeli Emre Duran, Havva Çevirgen’i 51 yerinden bıçakladı

“7 YERİMDEN BIÇAKLADI”

Yol verme tartışmasında yaralanan Berk D. şunları söyledi,

“Ümraniye’de sabah işe giderken iki şeritli yolda gidiyorum. Soldaki arabalı arkadaş önüme kırıyor. Kornaya basıyordum. Gaza basıp geçiyorum onu, sonra ne yapıyorsun diyorum elimle, zaten kamerada bu gözüküyor.

Tekrar gaza basıp üstüme çıkmaya çalışıyor. Ben tekrar gaza basıp uzaklaşıyorum. Biraz ilerledikten sonra iniyorum arabadan. Ne yapmaya çalışıyorsun? Beni öldürmeye mi çalışıyorsun? Sabah sabah derdin ne diyorum? Seni mi ezdim diyor.

Ben tekrar beni ezmeye çalışıyorsun derken hareket yapıyor. Ben de göster, göster bıçak mı o dedim ama bıçağı görmüyorum o sırada. Tam böyle biz konuşurken yandan annesi iniyor. Ben de annesini görünce hafif böyle sola döneyim de gideyim diyorum.

Kadın oğlum yapmayın falan diyor. Tam böyle kafamı sola çeviriyorum. Kask da var kafamda. Arkadaş iniyor. Kafasını göğsüme koyarak beni kilitliyor, uzaklaştırırken biz arabanın kaputunun üstüne düşüyoruz.

Tabii kaputun üstüne düşerken onu ittiriyorum. O yere düşüyor. Ben yere düşüyorum. Yere düştükten sonra kameram düşüyor. Tam da bizi çekiyorken, bakıyorum ki her yerimden kanlar geliyor.

Ben ilk önce sağ ve sol bacağımı gördüm. Diğerlerini fark etmedim hiç, ambulans gelince fark ettim. 7 yerimden bıçaklamış. Karın bölgemde motorun koruma montu kalın olduğu için o koruyor. İşte 7 yerimden, üç tane sol bacağımda, üç tane sağ bacağımda, bir tane kalçamda var”

YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan bıçaklanma olayıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde motosiklet sürücüsünün kendisine çarptığını iddia ettiği araç sürücüsünü durdurmaya çalıştığı görüldü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir