‘Kocam özel hastaneye getirdi kıskanmayın’ diyen kadının paylaşımı yorum yağmuruna tutuldu

'Kocam özel hastaneye getirdi kıskanmayın' diyerek paylaşımda bulunan kadın sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Kullanıcıların bir kısmı kadının paylaşımını beğenirken bir kısmı linç etti.

featured

Rahatsızlanarak hastaneye giden kadın, ‘kocam özel hastaneye getirdi kıskanmayın’ diyerek paylaşımda bulundu. Kadının bu paylaşımı sosyal medya gündemine oturdu.

Serum aldığı görülen kadının paylaşımına sosyal medya kullanıcıları, ‘koca değil kocişkodur’ , ‘oysa ki senin hakkın merdiven altı bir veteriner’ şeklinde yorumlar yaptı.

İşte ‘kocam özel hastaneye getirdi kıskanmayın’ diyerek paylaşımda bulunan kadına gelen yorumlar;

yataklara düşecek kadar hastalanan ama o halde bile görgüsüzlük yapabilen bir kezbanın paylaşımıdır.

zamanında belki bazı imkansızlıklardan ötürü içlerinde ne ukte kaldıysa fırsatını bulduğunda onu yapmaya çalışan ama bir türlü doğru cümleleri kurmayı başaramayan insanlar için bazen üzülüyorum. bazen de üzülmüyorum, çünkü bu hale getirenler de yine bu tipte kişiler. öyle işte sözlük, kafam karışık, yoruldum bu tip gönderileri buraya taşıyıp linç ettirilmesinden.

kocasına üzüldüğüm kezonun yüz ekşiten ifadesi. bu adam nasıl erotizm yaşayacak? o çükü nasıl kaldıracak da çocuk yapacak anlamıyorum.

varsa çocukları bir babalık testi öneririm. bu kezo adamın libidosunu öldürürken, çocuğu başkasından yapmış olabilir. buna maruz kalan adam vinç operatörü olsa o çükü kaldıramaz…

bu tip kadınların tek başarıları evlilikleri.

hayatlarında sığındıkları tek şey bu. dünyanın en çok sevilen eşleri sanıyorlar kendilerini.

kocaları bunları bıçaklasa “ama isviçre çakısıyla bıçakladı.” diye paylaşım yaparlar.

paylaşımı gören hedef kitlesindeki erkek cinsi paylaşımın amacını anlamaya çalışırken kadın cinsi gidilen hastaneyi öğrenerek kızın paylaşımının doğruluğunu teyit edip eğer doğruysa oralarda olan daha özel daha lüks bir hastanenin varlığını araştırmışlardır

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir