Şanlıurfa’da okul önünde silahlı dehşet! Ölü ve yaralılar var

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde okul önünde çatışma meydana geldi. Akraba olan iki grup arasında yaşanan silahlı çatışmada okuldan çıkanFaruk Çınar (16) ile Sümeyye Yeten (16) hayatını kaybederken 13 kişi de yaralandı.

featured

Olay, saat 16.30 sıralarında Yenişehir Mahallesinde bulunan İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, okul önünde husumetli iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya döndü.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ!

Okul çıkışı saatinde tarafların birbirine ateşlediği tabancalardan çıkan kurşunlar evlerine gitmek için bindikleri öğrenci servisinde bulunan Sümeyye Yeten ile Ömer Faruk Çınar ile aralarında öğrencilerin de bulunduğu 13 kişiye daha isabet etti.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Silah sesleri çevrede panik ve korku yaratırken, ihbar üzerine kısa sürede polis ekipleri geldi. Polislerin havaya ateş açarak sonlandırdığı kavgada yaralananlar, araç ve ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Servis minibüsünde evine giderken kurşunların isabet ettiği yaralılardan Ömer Faruk Çınar ile Sümeyye Yeten hayatını kaybetti.

2’Sİ AĞIR 13 KİŞİ YARALANDI!

Tedavi altına alınan 13 yaralıdan 2’sinin ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Talihsiz öğrencilerin cansız bedenleri otopsi için morga kaldırıldı. Silahlı kavganın ardından ilçe genelinde polis ekipleri geniş çaplı önlem aldı. Soruşturma sürdürülüyor.

DEHŞET ANLARI SANİYE SANİYE KAMERADA

Bindikleri servis aracı çatışmanın ortasında kalan öğrenciler büyük korku ve panik yaşadı. Servis şoförü araçtakilerin zarar görmemesi için büyük çaba harcarken, öğrenciler korku içerisinde şoföre seslenerek bölgeden uzaklaşmasını istedi. Silah sesleri arasında servis aracını geri döndüren sürücü bölgeden uzaklaşmayı başarırken, kavga anı ve öğrencilerin yaşadığı panik kameralara yansıdı.

POLİS KAVGAYI AYIRMAK İÇİN HAVAYA ATEŞ AÇTI

Kavga nedeniyle olay yerine giden polis ekipleri, tarafları ayırmak için büyük çaba sarf etti. Polis havaya ateş açarak tarafları uzaklaştırmaya çalıştı. Kısa sürede kontrol altına alınan kavgaya karışanların belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir