Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı, yok mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Kızılcık Şerbeti 23. bölüm ne zaman?

Kızılcık Şerbeti yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı, diziyi takip edenler tarafından merak ediliyor. Her bölümüyle gündem olan gerdek sahnesinden dolayı RTÜK'ün 5 hafta durdurma ve 1,5 milyon TL ceza verdiği Kızılcık Şerbeti dizisinin bu akşam ekranda olup olmayacağı izleyicileri tarafından sorgulanıyor. PekiKızılcık Şerbeti'nin yeni bölümü bu akşam var mı? İşte 14 Nisan 2023 Show Tv yayın akışı...

featured

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti olaylı sahneleri ile gündemde kalmaya devam ediyor.

Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti RTÜK’ten aldığı cezalar ile sosyal medyada uzun süre konuşulmuştu. Kızılcık Şerbeti’nin  son durumu diziyi sevenler tarafından merak ediliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı, yok mu? Kızılcık Şerbeti 23.bölüm ne zaman? Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı?

KIZILCIK ŞERBETİ BU AKŞAM VAR MI, YOK MU?

14 Nisan 2023 Show Tv yayın akışına göre Kızılcık Şerbeti yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak. Dizi 23. yeni bölümüyle ekrana gelecek.

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN 23. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Kızılcık Şerbeti’nin 23. bölümünde neler yaşanacağı dizinin fanları ve diziyi severler tarafından fazlasıyla merak ediliyor. Kızılcık Şerbeti 23. bölümde Oğlu Metehan’ı kurtarmak için suçu üzerine alan Ömer, gerçeğin ortaya çıkması ile kısa sürede aklansa da Kıvılcım’a olan kırgınlığı kolay kolay geçmeyecektir.

Ömer’in başına gelenlerden herkes Kıvılcım’ı sorumlu tutacak, Kıvılcım bir türlü kendini anlatamayacaktır. Kıvılcım en büyük desteği Doğa’dan görecek ancak Doğa annesine verdiği destek nedeniyle kocasıyla ters düşecektir.

Abdullah’ın, Alev’e teşekkür hediyesi olarak aldığı saat Sönmez ile Alev arasında yeni bir soruna neden olurken sorunu öğrenen Abdullah kısa bir sürede olayı çözümleyerek Alev’in rahat bir nefes almasını sağlayacaktır.

Sahtekarların ağına düşen Nilay gittikçe dibe çekilmekte ve hayatının hatasını yapmak üzeredir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir