İşte flörtüne hediye olarak nakit para yollayan adamın görgüsüzlüğü!

Flörtüne hediye olarak nakit para yollayan adamın videosu, sosyal medyada gündem oldu. Her geçen gün, ‘’Bu da olmaz’’ dediğimiz her şey sosyal medyada maalesef karşımıza çıkıyor.

featured

Bu kez flörtüne hediye olarak nakit para yollayan adamın paylaştığı video viral oldu. Kalpli çiçek kutusunun içine ve balonların içine koyduğu paraları flörtüne hediye olarak hazırlayan bir kişi, ‘’görgüsüz’’ damgası yedi.

Kadın için de ‘’aşağılanmış’’ yorumları yapıldı.

İşte flörtüne hediye olarak nakit para yollayan adamla ilgili yapılan yorumlar;

ve paraya tapan türk kezbanının buna çok mutlu olması

çıkarken komidin üzerine bırakmanın, biraz yontulmuş hali olan görüntülerdir. tek kişiye para karşılığı hizmet etmek beden işçisi olunmadığı anlamına gelmiyor tabii ki….

adam görgüsüzlüğünün farkında değil, kadın da aşağılandığının… ama bunlar hep gelir adaletsizliğin sonucu. para hep yanlış kişilerin banka hesabında.

günümüzün para-aşk? anlayışı.cok ta şey yapmamak lazım.

romantizmin en dip seviyesidir. gösteriş işte ne yaparsin.

görüntüleri izlemeseydim, turnusol kağıdıdır diyecektim. ne var bunda, 1000 lira falan göndermiş, “git hoşuna giden bir şey al, biz bunları aştık bebeğim” demiştir diye düşünüyordum. görüntüleri izledikten sonra değişik duygular içerisindeyim. düpedüz aşağılanmış bir kadındır bahsi konu olan kezban.

balonları görünce yuh dedim.

ben de hesabına falan yollamış sandım ahah bu ne? acayip duygular yaşatan hediyedir. para ne pis bir şey ya vallahi. bütün güzel duyguları aldı götürdü hiç etti ya. böyle bir hediye alsam yerin dibine girerdim. ama herkes kendi gibisini buluyor. alan mutlu veren mutlu. bizlik bir şey yok, gidem de ekmek zeytin yiyem.

TikTok kezbanı Müberra Uslu, kendisine 100 kutu Nutella gönderen flörtünü öve öve bitiremedi…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir