Metrobüste yanına erkek oturtmayan türbanlı kadın için olay yorum: ‘Hamile kalacağını zanneden…’

Metrobüste yanına erkek oturtmayan türbanlı kadınla ilgili yapılan bir paylaşım sosyal medyayı salladı. Bir kullanıcı, metrobüste gördüğü boş koltuğa oturmak istedi. İkili olan koltuğun diğerinde oturan kadının, ‘’Ben erkeklerle oturmuyorum’’ cevabını alan kullanıcı, başından geçen olayı isyan ederek anlattı.

featured

Sosyal medyada yaşanan ilginç olaylara bir yenisi daha eklendi. Metrobüse binen bir vatandaş, boş bir koltuğun olduğunu fark etti. Koltuğun diğer tarafında oturan kadından izin isteyerek oturmaya çalışan vatandaş, kadından ‘’Ben erkeklerle oturmuyorum’’ cevabını aldı.

Neye uğradığını şaşıran adam, hiçbir şey demeden arkasını dönüp gitti. Daha sonra yaşadığı hadiseyi sosyal medyadan, ‘’Ulan her şeyden önce İstanbul’da yaşıyorsun, metrobüs kullanıyorsun. Yeri geliyor erkeklerle göt göte seyahat ediyorsun ama yanına oturtmuyorsun. Beyinsiz yobaz seni.’’ sözleriyle isyan ederek anlattı.

Söz konusu kullanıcı şunları yazdı;

‘’Metrobüse binip yanındaki boş koltuğa el işareti yaparak oturmak istediğimi belirttim. (Cam kenarı boştu, geçmek için müsaade istedim.) O da dönüp ben erkeklerle oturmuyorum dedi. Sabah sabah uğraşmaya değmeyecek bir organizma olduğundan dolayı hiçbir şey demeden arkamı dönüp gittim.

Ulan her şeyden önce İstanbul’da yaşıyorsun, metrobüs kullanıyorsun. Yeri geliyor erkeklerle göt göte seyahat ediyorsun ama yanına oturtmuyorsun. Beyinsiz yobaz seni.

Ayrıca biz sizin s*kko inançlarınıza göre mi yaşayacağız 20 milyonluk şehirde? O zaman ben de yanımda insan varken seyahat edemiyorum, boş metrobüs kaldırsınlar benim için.’’

İşte metrobüste yanına erkek oturtmayan türbanlı kadın için yapılan yorumlardan bazıları:

niye soruyorsun ki? geç otur. beğenmiyorsa kendi kalksın s.ktirsin gitsin. ulan çok sinirleniyorum böyle tiplere. milyonluk şehirde yanına erkek oturmasını istemiyorsan taksiye bin.

erkeklerde yanına erkek oturmasını istemiyor. toplumda bu erkekler neden sevilmiyor, anlayabilmiş değilim.

ben de erkeklerle oturmuyorum diyerek çözüm bulunabilirdi. dumur olurdu o anda oturabilirdiniz.

sormak abes olmuş. metrobüs toplu taşıma için kullanılıyor neticede. boş bulduğun yere oturacaksın. nüfusun iyice dengesizleştiği istanbul’da kadının böyle bir lüksü yok. çok meraklıysa yalnız yolculuk yapmaya taksi tutsun.

o zaman kalkabilirsin demeliydin, nezaket de bir yere kadar.

o metrobüs tıklım tıklım olsaydı. erkeklerin arasında kalacak, mahrem yerleri erkeklerin orasına burasına temas edecekti. ayrıca yazar arkadaş yanındaki boş koltukta oturmak istemiş. kucağına almak istememiş. yanında erkek oturunca hamile kalacağını zanneden bir adet türbanlı bacımız.

” o zaman taksiye bin a…” deseydin keşke.

la niye soruyorsun zırtapoz. otur geç. orda senin verdiğin ücret koltuğu var. bir amip için sabah sabah sinirlerini zıplatmaya gerek yok.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir