Esra Erol gözyaşlarına boğuldu: Ramazan Karaca’dan boşanan Cemile Karaca verdiği kararla alkış topladı!

Eşi Ramazan Karaca’dan boşanmak için Esra Erol’da programına katılan Cemile Karaca, Türkiye’nin gündemine oturdu. Eşinin ailesiyle yaşadığı tartışma esnasında sergilediği kendine has tavırlarıyla izleyicileri gülümseten Cemile, dünkü yayında eşiyle bir defa daha yüzleşti. Boşanma davaları gerçekleşen ikilinin arasında yaşananlar izleyenleri duygulandırırken Cemile verdiği kararla alkış topladı.

featured

ATV’de hafta içi her gün izleyici karşısına çıkan Esra Erol‘da programına başvuran Cemile, görücü usulü evlendiği eşi Ramazan Karaca’dan boşanmak istediğini dile getirdi.

Canlı yayında kayınvalidesi ile yüzleşen Cemile, zaman zaman sinirlerine hakim olamadı.

Karşılıklı iddiaların ardından tansiyon yükselirken Cemile Karaca, bir anda Türkiye’nin gündemine oturdu. Kendine has tavırlarıyla izleyicileri gülümseten Cemile, yaşadıklarıyla da hüzünlendirdi.

Günlerdir Esra Erol’da seyircilerini hem güldüren hem de ağlatan Cemile, bugünkü yayında ise eşi Ramazan’la yüzleşti.

CEMİLE İLE RAMAZAN BOŞANDI

Esra Erol, canlı yayında Ramazan ile Cemile’nin boşandığını duyurdu. Canlı yayında yüzleşen ikiliden Cemile, Ramazan’ın ödeyecek durumu olmadığı için boşanma sonrası tazminattan vazgeçti.

Stüdyoda duygusal anlar yaşanırken Esra Erol’da gözyaşlarına hakim olamadı. Öte yandan iki çocuk sahibi olan eski eşler, canlı yayında sarılarak birbirlerinden helallik istedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir