Esra Erol’da eşi Sümbül’ü 20 yıldır aldatan Erdal Bozkurt sözleriyle tepki çekti: Yakalanmasaydım düzenim bozulmazdı!

Esra Erol'da 40 yıllık eşi Sümbül Hanımı 20 sene boyunca aldatan Erdal Bozkurt'un sözleri sosyal medyada gündem oldu. Erdal Bozkurt “Yakalanmasaydım düzenim bozulmazdı” dedi.

featured

Esra Erol‘da, eşini 20 yıldır aldatan Erdal Bozkurt canlı yayında eşi Sümbül Hanımla karşı karşıya geldi. Boşanmak için geldiğini iddia eden Erdal Bozkurt, ‘Yakalanmasaydım düzenim bozulmazdı, Şerife ile de görüşürdüm’ dedi. Canlı yanında tepki ile karşılaşan adamın sözleri sosyal medyada da olay oldu.

20 yıldır komşusu Şerife Hanımla gönül ilişkisi olan Erdal Bozkurt hiç yakalanmadığını gizli saklı ilişkilerini devam ettirdiğini kabullendi. Eşi Sümbül Hanım ve kızının telefonda komşusu Şerife Hanım ile fotoğraflarını görmesiyle yakalanan Erdal Bozkurt sözleriyle de duyanları çileden çıkardı.

40 YILLIK KOCASI EVİ TERK ETTİ

Esra Erol’a başvuran Sümbül Hanım, 40 yıllık eşi Erdal Bozkurt’un evini terk ettiğini dile getirerek ünlü sunucudan boşanmak için yardım istedi. Sümbül Hanım, eşinin 24 senelik komşusuyla kaçtığını açıkladı.

Canlı yayında Esra Erol’un sorularına cevap verirken zorlanan Erdal Bozkurt köşeye sıkışınca olay çıkararak stüdyoyu terk etti.

İHANETİ İTİRAF ETTİ “20 SENEDİR BİRLİKTEYİZ”

Erdal Bey canlı yayında, “Ben 20 seneden beri Şerife ile birlikteyim. 20 yıldır Şerife’yi çok seviyorum. Onunla beraber kaçtım. Kaç kez boşanalım dedim, ama beni dinlemedi” dedi.

ESRA EROL’DAN SERT ÇIKIŞ

Büyük şaşkınlık yaşayan Erol, “Erdal Bey, bir yutkunun konuşurken. İki kadının da hayatını mahveden, yaşamını berbat eden sizsiniz. Diğerine ikinci kadın kuma muamelesi yapıyorsunuz. Hayat arkadaşınıza ise yıllarca ihanet ediyorsunuz. Siz niye dimdik durup ‘Sümbül, ben bu Şerife’yi seviyorum. Boşanalım diyemediniz” diyerek Erdal Bey’e kızdı.

“40 YIL BU KADINI ESİR ALMIŞSIN”

Esra Erol yaşananlardan sonra Erdal Bey’e seslenerek, “Gel bu ilişkiyi tam olarak bitir. 40 yıl bu kadını esir almışsın, artık özgür bırak. Bu kadın bunu hak ediyor” diye konuştu.

Esra Erol gözyaşlarına boğuldu: Ramazan Karaca’dan boşanan Cemile Karaca verdiği kararla alkış topladı!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir