Esra Erol çılgına döndü! Eniz Demirci’nin birlikte olduğu hayat kadını Cansu Altunalmazlar: ‘Cinsel içerikli görüntülerimi çekip…’

ATV’de yayınlanan Esra Erol'da programına katılan Eniz Demirci, anlattıklarıyla stüdyodakileri şaşkına çevirdi. Eşiyle hiç anlaşamadığını söyleyen Eniz Demirci, "32 yaşındaki hayat kadını Cansu'ya aşık oldum. Kafede gündüz buluşup birlikte oluyorduk. Hayat kadınlığından ne kadar kazanıyorsa ona o parayı veriyordum." dedi. 57 yaşındaki adam, bu durumu öğrenen eşinin kendisini sokağa attığını söylerken, iddiaların odağındaki Cansu hanım yayına bağlanarak ''Beni o hayattan o kurtardı ama benim cinsel içerikli görüntülerimi çekip tehdit ediyor'' dedi. İşte detaylar...

featured

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol‘da programında ilginç anlar yaşandı. Programa katılan 57 yaşındaki Eniz Demirci, anlattıklarıyla herkesi şaşkına çevirdi.

“CANSU’YA AŞIK OLUNCA EŞİM BENİ EVDEN ATTI”

Edirne’de yaşayan Eniz Demirci ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’un programına katılarak sevdiği kadını ve ondan olan çocuğunu aradığını söyledi. 57 yaşındaki Eniz Demirci, “Ben 33 yıllık evliyim, eşimle anlaşamıyorum ondan ayrılmaya geldim. 1.5 yıldır eşim beni eve almıyor. Sebebi bir hayat kadını ile beraber olduğum için… Cansu’ya aşık olunca eşim beni evden attı” dedi.

“PİŞMAN DA DEĞİLİM, 2 DAİREM GİTTİ”

Eniz Demirci, canlı yayında “Ağabeyi beni olumlu karşıladı ama damatları olarak kabul etmediler” dedi. 5 ay önce Cansu bir çocuk dünyaya getirince Eniz Demirci, bu kez kızın annesine gidip “O çocuğun babası benim” demiş. Kızın annesi ise “Çocuğun babası sen değilsin” diyerek onu kapıdan çevirmiş.

Eniz Demirci bunun üzerine hayat kadını olan Cansu’yu gidip DNA testi istemiş. Bunu isteyince de Cansu ona soğuk davranmaya başlamış. Eniz Demirci’nin Esra Erol’un “Pişman mısın?” sorusuna verdiği yanıt ise “Pişman da değilim. 2 dairem gitti” oldu.

“BEN CANSU’YU ONLARIN ELİNDEN KURTARDIM”

”Cansu gel dese” barışırım sözlerini de sarf eden Demirci’nin daha sonra kullandığı sözlerle ise pes dedirtti. Demirci, ”Cansu’nun haricinde onu pazarlayan biri vardı ona da para veriyordum.

Ben Cansu’yu onların elinden kurtardım bu paraları ödeyerek. Demek ki benim dışımda başka birileriyle de beraber oldu. Onu o hayattan ben kurtardım” sözlerini sarf etti.

İDDİALARIN ODAĞINDAKİ KADIN KONUŞTU: “CİNSEL İÇERİKLİ GÖRÜNTÜLERİMİ ÇEKTİ”

İddiaların odağındaki Cansu hanım da kurulan telefon bağlantısında, ”Bir çocuğumuz yok kendisiyle. Çocuğum var ama ondan değil. İsterse DNA testi yaptırabiliriz.

Bebeği yuvaya bıraktım. Ben onun evinin parasını yemedim. Beni o hayattan o kurtardı ama benim cinsel içerikli görüntülerimi çekmiş beni tehdit ediyor. Onun telefonunda görüntülerim var” dedi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir