Antalya’daki oteller iyice çıldırdı! 7 gece için 474 bin TL

Antalya’daki bir otelde 2 kişilik 7 gece konaklama ücretinin 474 bin TL olması sosyal medyada tartışma konusu oldu.

featured

Antalya’daki Maxx Royal Kemer adındaki otelin fiyatları şoke etti. 25 Haziran-2 Temmuz 2023 tarihlerinde söz konusu otelde 2 yetişkin ve 2 çocuk konaklamak isteyenler, 474 bin TL’yi gözden çıkarmak zorunda…

Güncel kur ile bu rakam yaklaşık olarak 26 bin Euro yapıyor. Bazı kullanıcılar, bu birimin uygun olduğunu savunurken, bazıları ise rakamın çılgın olduğunu söyledi.

İşte Antalya’daki otele 7 gecelik ücreti ile ilgili gelen yorumlar:

maxx royal kemer de kurban bayramı 2023 erken rezervasyon 25 haziran 2 temmuz arası 2 yetişkin 15 ve 13 yaşında 2 çocuk en ucuz bahçe manzaralı oda fiyatı bu. yorumlar sizin.

9 gece daha kalarak %5 indirimden faydalanabilirsiniz.

abicim o odalar sana değil rus’a işte, daha neyini anlamadınız bu kadar basit bir şeyin anlamıyorum. ankara ayrancı’da konsoloslukların yoğun olduğu bölgelerde kiralık ev ara, emlakçılar direkt sana “abicim bu evler dolarla konsolosluk çalışanlarına veriyoruz, hadi kapa telefonu, meşgul etme” derler. sen de meşgul etme.

birazdan dolara çevirip aslında bedava diyeceklerin damlayacağı başlık.

euro ve dolar bazında baktığımızda ortalama 26000 euro yapıyor. ve evet bedava… vehbi koç ‘un torunu olmadığım için 26000 euro benim için de iyi para.

o paraya en afillisinden büyükbaş filosu kurban etmek daha mantıklı sanki. en azından öteki tarafta köprüden rahat rahat geçersin. iyi düşün, tarafını seç.

lan o bizim gibi fakirler için geçerli değil sakin olun… sekreterine “kızım bize maxx royal’den bayram için yer yap” diyip telefonu kapatacak, fiyatını bile sormayacak kodamanlar için. ki muhtemelen bugün yapmaz onu bayramdan bir hafta önce falan yapar. %5 indirimi de biz burda bunu daha fazla kurcalayıp çenemizi yormayalım diye bize gönderebilir.

fiyat bonus’a özel, şanslısın kerata.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir