Cinlerin çekirdek çitleyip mabadımızı izlediğini söyleyen hoca sosyal medyada gündem oldu

Cinlerin çekirdek çitleyip mabadımızı izlemesi ile ilgili video sosyal medyada gündem oldu. Video kısa sürede izlenme rekoru kırdı ve ilginç yorumların hedefi oldu.

featured

Kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara cinlerin çekirdek çitleyip mabadımızı izlemesi ile ilgili açıklamalarda bulunan hocanın videosu sosyal medyada alay konusu oldu.

Kısa sürede binlerce yorumun hedefi olan videoda hoca banyoda yapılmaması gereken işlerden bahsediyor.

Banyoda çıplak kaldığımızda cinlerin bizi naklen izlediğini ifade eden hoca sosyal medyada dalga konusu oldu. Sön konusu video şu şekilde:

Cinlerin çekirdek çitleyip mabadımızı izlemesi ile ilgili videoya gelen yorumlar ise şu şekilde:

ay üstüme iyilik sağlık! hayır neden banyoyu tercih ediyorlar ya. ben mutfakta size tabletten ‘avrupa yakası ‘ açıp tabağınıza cips koyayım. orada takılın. valla popom eğlenceli değil.

cinleri iptv almaya davet ediyorum.

ülkede cinlerin bile vizyonsuz olduğunu gösterir.

sayko orospu çocukları cekirdek citleyip esnaf götü izlemek nedir lan?

çok şükür izmir’de yaşadığım ve burada çekirdek bulamayacakları için götümü seyredemezler.

şu müptezelin karşısına oturup, bunun anlattıklarına inananların da aklını silkeyim. hoş akılları olsa zaten orada olmazlardı.

izlemesini istiyorum belki.

geçen gün duş alırken bir ürperti ve derinlerden gelen inleme sesi hissetmiştim. muhtemelen beni izleyerek kendini tatmin eden bir cindi bu.

naklen yayın kesiliyor, şifre giriyor cinlere kısmında kahkaha attığım video. eğer cin izmirliyse çekirdeğe çiğdem demediğimiz için bizi çarpar mı hocam?

yıllarca şifreli cine 5 izlemiş bir milletin yapmaması lazım bunu. sen çektin, sen gözlerini bozdun, onlar çekmesin, gözlerini bozmasın. şifreyi açık bırakın.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir