“CHP’de en güvenilir siyasetçi kim” anketinde şoke eden yanıt! İlk sırayı bakın kim aldı?

CHP içinde kaos sürerken CHP'li seçmenlere "Partinizdeki en güvenilir siyasetçi kim?" sorusu yöneltildi. Ankete cevap verenlerin yüzde 55.7'si tercihini Özgür Özel'den yana kullandı. CHP Genel Başkanlığı koltuğuna göz diken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise yüzde 53 ile ikinci sırada kendine yer buldu.

featured

Seçim hezimeti sonrası CHP‘de sular durulmuyor. Değişim seslerinin başladığı partide CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevi bırakmasını isteyenlerin sayısı bir hayli fazla… Bu tartışmaların devamında Kılıçdaroğlu’nun yerine kimin geçeceği de merak konusu. Yapılan bir anket çalışmasında katılımcılara “CHP’deki en güvenilir siyaset kim?” sorusu yöneltildi.

YÜZDE 55 ,7 ÖZGÜR ÖZEL DEDİ

Soruya yanıt verenlerin yüzde 55.7’si tercihini Özgür Özel’den yana kullandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise kendine ikinci sırada yer bulabildi.

İmamoğlu’nun yüzde 53 ile ikinci sırada yer aldığı araştırmada CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül yüzde 44.1 ile üçüncü sırada, Ali Mahir Başarır yüzde 42 ile dördüncü sırada, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise yüzde 40.7 ile beşinci sırada yer aldı.

MANSUR YAVAŞ’A SOĞUK DUŞ

Ankette en dikkat çeken isim ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş oldu. Bir dönem cumhurbaşkanı adaylığı için ismi gündeme gelen Yavaş yüzde 36.4 ile Oğuz Kaan Salıcı ve Ahmet Akın gibi isimlerin gerisinde kalarak ankette kendine 8. sırada yer bulabildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir