Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! İstanbul için 4 isim öne çıkıyor

Yerel seçimler için partiler hazırlıklarını sürdürürken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik bir talimat geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul için bölge milletvekillerine "Adayın belirlenmesini beklemeyin. Bölgelerinizde işi sıkı tutun. Malum yönetim döneminde İstanbul Fetret Devri'ne girdi. Bunun nedenlerini vatandaşa iyi anlatın" talimatını verdiği öğrenildi.

featured

Genel seçimlerin ardından gözler yerel seçimlere çevrildi. Partiler çalışmalarını sürdürürken Cumhurbaşkanı Erdoğan‘dan İstanbul milletvekillerine kritik bir talimat geldi.

4 İSİM ÖN PLANA ÇIKIYOR

AK Parti kulislerinde adaylık için Murat Kurum, Tevfik Göksu, Fahrettin Koca ve Şadi Yazıcı isimleri ön plana çıkıyor. Özellikle İstanbul için işin sıkı tutulmasını isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bölge milletvekillerine talimat geldi.

“BÖLGELERİNİZDE İŞİ SIKI TUTUN”

İstanbul bölge milletvekillerine adayın belirlenme sürecini beklemeden çalışmaları için start vermeleri gerektiğini ifade eden Erdoğan’ın “Bölgelerinizde işi sıkı tutun. Malum yönetim döneminde İstanbul Fetret Devri’ne girdi. Bunun nedenlerini vatandaşa iyi anlatın. Vatandaşın hizmet edenle laf üreteni ayırt etmesi lazım” talimatını verdiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha önce de katıldığı bir açılışta yine İmamoğlu yönetimini eleştirerek “Son 21 yılda İstanbul’a yaptıkları kamu yatırımlarının toplam tutarının güncel rakamlarla 812 milyar lirayı geçtiğini söyleyen Erdoğan, “Bizden önce on yıllar boyunca ihmal edilen İstanbul, 1994’ten itibaren mahalli idareler boyutuyla da altın yıllarını yaşamıştı. Ancak İstanbul’un birkaç senedir yerel hizmetler noktasında tekrar bir Fetret Devri’ne girdiğine üzülerek şahit oluyoruz. Önümüzdeki 9 ay süresince hep birlikte çalışarak inşallah İstanbul’u içinde sürüklendiği bu Fetret Devri’nden hep beraber çıkartacağız. Rabb’im yar ve yardımcımız olsun diyorum.” ifadesini kullanmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir