Casio’dan Shakira’ya kapak: ‘Bir Rolex olmayabiliriz ama en azından müşterilerimiz bize sadık’

Shakira’nın yeni şarkısı ‘Music Sessions #53’ bir günde 63 milyondan fazla dinlendi. Shakira’nın şarkısındaki ‘atarlı’ sözleriyle eski eşi Pique’yi ve onun yeni sevgilisini hedef aldığı düşünüldü.

featured

İspanyol yıldız futbolcu Gerard Pique ile 12 yıllık beraberliklerini ‘aldatma’ iddialarının ardından sonlandıran Shakira, ayrılık temalı yeni şarkısı ‘Music Sessions #53’ü dinleyicileriyle buluşturdu.

Shakira’nın ‘atarlı’ sözleriyle eski eşi Pique’yi ve sevgilisini hedef aldığı öne sürüldü. Arjantinli DJ Bizarrap ile çalışan Kolombiyalı şarkıcının, yeni şarkısının sözleri şöyle:

“Sana geri dönmeyeceğim, benim için ağlama ya da bana yalvarma/ Seni eleştirmelerinin benim hatam olmadığını anladım/ Sadece müzik yapıyorum, bu seni rahatsız ediyorsa üzgünüm”

 ŞARKI SÖZLERİ GÜNDEM OLDU

Şarkı sözlerinde geçen “Beni kırdığını düşünüyorsun ama beni daha güçlü yaptın/ Kadınlar artık ağlamıyor, bunu kazanca dönüştürüyor” ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

45 yaşındaki şarkıcının sözlerinde geçen “Yedeğim olduğu varsayılan kişiyle sana iyi şanslar dilerim/ Sana ne olduğunu bilmiyorum bile/ O kadar tuhafsın ki seni tanıyamıyorum bile/ Ben iki tane 22’lik kıza değerim. Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin” sözleriyle Pique’ye gönderme yaptığı öne sürüldü.

Benzer Haberler
shakira-piqueden-sonra-hayatimin-en-kotu-donemini-yasiyorum-Rh2hdEzu
Gerard Pique Shakira’yı en az 50 kadınla aldatmış
Ekran görüntüsü 2022-11-19 163945
Shakira’den ayrılan Gerard Pique, yeni sevgilisi Clara Chia ile görüntülendi
Ekran Alıntısı (5)
İspanyol futbolcu Gerard Pique utuldu! Shakira ve Iker Casillas sevgili mi?
pique
Pique ayrıldığı sevgilisi Shakira’yı unutamıyor! Aşk acısı çekiyor…

CASIO’DAN CEVAP GELDİ

Şarkısında kendisini Rolex’e, Pique’nin kendisini aldattığı kadını ise Casio’ya benzeten Shakira’ya ünlü saat markası efsane bir cevap verdi:
“Bir Rolex olmayabiliriz ama en azından müşterilerimiz bize sadık.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir