İspanyol futbolcu Gerard Pique utuldu! Shakira ve Iker Casillas sevgili mi?

İspanyol futbol devi Barcelona’nın yıldız futbolcusu Gerard Pique ile kısa bir süre önce beraberliğini sonlandıran dünyaca ünlü şarkıcı Shakira’nın özel hayatıyla ilgili gündemi bomba gibi sallayan bir iddia gündeme geldi. İddialara göre Shakira, eski aşkı Pique’nin milli takımdan arkadaşı Casillas ile aşk yaşamaya başladı. İşte detaylar…

featured

İspanyol kulübü Barcelona’da forma giyen dünya yıldızı Gerard Pique ile dünya yıldızı şarkıcı Shakira, 2010 Güney Afrika Dünya Kupası turnuvasında tanışmıştı ve ikili o dönemden itibaren aşk yaşamaya başlamıştı.

Yıllardır devam eden ilişki, geçtiğimiz dönemlerde İspanyol futbolcunun ihanetiyle son bulmuştu. İddialara göre Pique’nin Shakira’yı aldatmasıyla birlikte çiftin ilişkisi sonlanmıştı.

İlişkileri ihanet iddialarıyla sonlanan ikiliden Shakira’nın, bu kez de Pique’nin milli takımdan arkadaşı ile aşk yaşamaya başladığı iddiaları gündeme geldi. Sosyal medyayı sallayan iddialar, o ayrıntıyla güçlendi.

SHAKIRA İLE CASILLAS AŞK MI YAŞIYOR?

Gerard Pique ile olan ilişkisinde ihanete uğrayan dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, Barcelonalı futbolcu ile yollarını ayırdıktan sonra yeni aşk iddialarıyla adından söz ettirdi. TNG News haberine göre Shakira, eski iş ortağının eski iş arkadaşlarından biri olan dünyaca ünlü eski kaleci Iker Casillas ile romantik bir ilişki yaşamaya başladı.

Ünlü şarkıcı Shakira’nın, Casillas ile aşk yaşadığı iddialarına ne yanıt vereceği ise merak konusu oldu. İspanya milli takım futbolcusu olan Gerard Pique ile Iker Casillas ikilisi, bir dönem milli formayı birlikte giymişti.

“O BİR ZAVALLI”

Sosyal medyanın gündemine oturan aşk iddialarının ardından sosyal medyayı oldukça aktif şekilde kullanan Iker Casillas’ın Shakira’yı Instagram’dan takip etmeye başlaması, aşk iddialarını güçlendirdi.

Shakira ile Pique’nin 12 yıl boyunca devam eden ilişkisi, Pique’nin Shakira’yı aldatmasıyla sonlanmıştı. İspanyol futbolcu ile Kolombiyalı şarkıcının ilişkisi daha önce de 2017’de sonlanma noktasına gelmişti.

Öte yandan Shakira, 2022’de katıldığı bir podcast yayında ise Pique için “Kocam, erkek arkadaşım, bebek baba, ona ne demek istersen… O bir zavallı. Çünkü maalesef beni çok uzun süre beklemek zorunda… Pique’nin zihni dakik olarak yapılanmış ama benimki tamamen farklı” sözlerini dile getirmişti.

Shakira Gerard Pique ayrılığı hakkında konuştu: Bu sıradan bir ayrılık değil

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir