Gerard Pique Shakira’yı en az 50 kadınla aldatmış

İspanyol Choquei isimli magazin sitesine göre Pique, Shakira'yı sadece bir değil, iki değil tam elli kere aldatmış!

featured

Geçtiğimiz Eylül ayında evliliklerini sonlandıran Gerard Pique ve Shakira, 12 yıllık birlikteliklerinde 2 çocuk sahibi olmuştu. Dünya magazin basınını sarsan ayrılığın sebebinin ‘ikinci bir kadın’ olduğu iddia edilmişti.

SHAKIRA CEVAP VERMEMİŞTİ

Daha önce Pique ile ayrılıkları hakkında hiç konuşmayan Shakira, Elle dergisinin Ekim sayısında 35 yaşındaki sevgilisi ile ayrılığını anlatmıştı. Ancak kendisini daha genç bir kadın ile aldatması hakkında yorum yapmamıştı. Sadece ayrılığın zorlu geçtiğini söylemekle yetinmişti.

Benzer Haberler
Ekran görüntüsü 2022-11-19 163945
Shakira’den ayrılan Gerard Pique, yeni sevgilisi Clara Chia ile görüntülendi
Es-la-etapa-mas-oscura-de-mi-vida-Shakira-hablo
Shakira Gerard Pique ayrılığı hakkında konuştu: Bu sıradan bir ayrılık değil
shak
Shakira’nın aldatıldığı kadın Clara Chia Marti sosyal medyanın diline düştü! Gerard Pique sevgilisi ile görüntülendi

Sessizliğini ilk kez Elle dergisindeki röportajında bozan Shakira, durumun çocuklar için de zor olduğunu şöyle anlatmıştı: Bu konu hakkında konuşmak zor. Özellikle de hala bununla mücadele ederken . Çünkü ben halkın gözü önünde bir insanım ve bu normal bir ayrılık değil. Bu sadece benim için değil, aynı zamanda çocuklarım için de zor. İnanılmayacak kadar zor.”

ŞİRKETİNDEKİ ÇALIŞANIYLA ALDATMIŞ

Öte yandan ayrılık açıklamasından kısa bir süre sonra Pique, Clara Chia isimli genç bir kadınla samimi bir şekilde görüntülenmişti. Hatta daha sonra sevgili oldukları iddia edilen ikilinin, Shakira ile ayrılığından önce birlikte olmaya başladıkları belirtilmişti. Clara Chia ise Gerard Pique’nin şirketi Kosmos’un halkla ilişkiler departmanında çalışıyordu.

50 DEFA ALDATILMIŞ

Aldatma olayıyla ilgili tam sular duruldu derken, İspanyol magazin dergisi Choquei’den yeni bir iddia ortaya atıldı. Kaynakta yazanlara göre Pique, Shakira’yı sadece bir kez değil, belki de elli kez aldatmış.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir