Çakma milliyetçi Mansur Yavaş teröristbaşı Öcalan’a “Apo Bey” dedi!

Seçimlere kısa bir süre kala milliyetçi geçinen siyasilerin de foyası gün yüzüne çıkıyor. HDP'nin yöneticileri arasında Kandil'le bağlantılı olanların olduğunu ve oy almak için Öcalan'ın içeriden çıkarılacağını söylediklerini belirten Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Mansur Yavaş'ın "Apo Bey" ifadesini kullanması dikkat çekti.

featured

Türkiye 14 Mayıs’ta tarihi bir seçime gidiyor. Seçimlere 3 kala siyaset arenası hareketlendi.

Terörle arasına mesafe koyamayan HDP ve diğer bileşenlerinin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday çıkarmayarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı alması, altılı masayı memnun etti.

Çeşitli illerde mitingler düzenleyen HDP, Kılıçdaroğlu’nun seçilebilmesi için çalışmalarını sürdürürken bir de Kandil’den destek açıklamaları geliyor.

Habertürk canlı yayınına katılan Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş, Kandil’den yapılan açıklamaların Millet İttifakı’nı hedef aldığını söyledi.

“APO BEY” DEDİ

HDP’nin yöneticileri arasında Kandil’le bağlantılı olanların olduğunu ve oy almak için Öcalan’ın içeriden çıkarılacağını söylediklerini belirten Yavaş, “Apo Bey” dedi:

“Şimdi İmralı’ya giden birileri çıktı. Bir siyasetçi herkesin desteğini ister. Benim fikrime göre HDP yöneticilerinin içerisinde Kandil’le bağlantılı olanlar var. Bunlar da kendi tabanlarından oy almak için yapıyorlar. Apo Bey içeriden çıkacak.

Kandil’de yapılan açıklamaların millet ittifakına zararı var değil mi? O zaman düşünmek lazım, bu açıklamaları niye yapıyor? Sokaktaki çocuk bile aslında bu açıklamaların Millet İttifakı’nı hedef aldığını gösterir.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir