Bakan Soylu’dan dikkat çeken Muharrem İnce yorumu: “Bay Kemal ve FETÖ kaset iş birliği”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesini değerlendiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu işaret ederek, "Yine FETÖ ve Bay Kemal kaset iş birliği, doğru mu?" dedi.

featured

Seçime 3 gün kala sahada çalışmalar hız kazandı. İçişleri Bakanı ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Bakan Soylu, bugün ilk olarak Beyoğlu Tomtom Mahallesi’ne, daha sonra Tophane Mahallesi’ne giderek vatandaşlara seslendi.

Tophane’de yaptığı konuşmada, Memleket Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesini yorumlayan Soylu, terör örgütü FETÖ ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu işaret etti.

“FETÖ VE BAY KEMAL KASET İŞ BİRLİĞİ”

Memleket Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesi hakkında da konuşan Bakan Soylu, “FETÖ’cülerle ilişkiyi gördünüz değil mi? Artık diyorlar ki; FETÖ’cüleri getireceğiz devletin başına yeniden koyacağız. Şimdi Muharrem İnce adaylıktan çekildi değil mi? Acaba neden? Yine FETÖ ve Bay Kemal kaset iş birliği, doğru mu?

Şimdi onlara bu millet 14 Mayıs akşamı öyle bir tokat vuracak ki bir daha Türkiye tarihinde bunların adını kimse anmayacak. Böyle bir böyle bir rezalet söz olabilir mi? Tayyip Erdoğan’a evet herkes dua etmeli bu FETÖ belasından tek başına Türkiye’yi kurtardı diye. Şimdi onları Amerika’dan getirecekler, tekrar Türkiye’nin başına geçirecekler” ifadelerini kullandı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir