Mafya mı belediye başkanı mı belli değil! Bakırköy Belediye Başkanı CHP’li Bülent Kerimoğlu, grevdeki işçilere mermi gösterdi…

featured

Bakırköy Belediyesi’nde işlerine son verilen işçiler, işlerine geri dönmek ve Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerine başlamak talebiyle başlattıkları eylemlerini 24’üncü günde de sürdürdü.

Daha önce işçilere yüzde sıfır zam teklifinde bulunan Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun şimdi de işçilere günlük olarak brüt 5 lira yemek parası verdiği öğrenildi.

Yaşadıkları mağduriyete yönelik açıklama yapan işçiler, Bakırköy Meydanı’nın artık emek meydanı olduğunu belirtti. Bakırköy’de vatandaş, işçi, memur herkesin huzursuz olduğunu belirten işçiler, “İşçi arkadaşlarımız emeğinin hakkını istiyor. Başka hiçbir şey istemiyoruz. Ama maalesef hakkımız verilmiyor” diye dert yandı.

GREV YAPAN İŞÇİLERE MERMİ GÖSTERDİ

Gazeteci Celal Eren Çelik, Bakırköy Belediye binası önünde’ Sıfır Zam’ dayatmasına karşılık 24 gündür greve çıkan işçilerin nöbet çadırına bir gece yarısı alkollü bir şekilde gelen Başkan Kerimoğlu’nun nöbet tutan grevcilere mermi gösterdiğini, mermileri masaya bıraktığını iddia etti.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir