Arabada delice zıplayan kadından şok hareket! Az kalsın el frenine oturuyordu…

Sosyal medyada ünlü olmak için uğraşanların çektiği ilginç videolara bir yenisi daha eklendi. Bu kez arabada delice zıplayan bir kadının yaptığı hareket şoke etti.

featured

Arabasının içinde Ajda Pekkan’ın ‘’Yakar Geçerim’’ şarkısı eşliğinde bir video çeken kadının yaptığı hareketler sosyal medyada viral oldu.

Araçta zıplayarak şarkı söyleyen ve hızını alamayan kadın, yaşadığı duygu patlaması nedeniyle az kalsın el frenine oturacaktı.

Son anda kendine gelerek el frenine bakış atan kadının videosuna sosyal medyada yorum yağmuru yaşandı.

İşte arabada delice zıplayan kadınla ilgili yapılan yorumlardan bazıları;

izlerken sokakta öpüşen çift görmüş muhafazakar gibi şaşırıp kaldığım abladır. sosyal medya ve ilgi çekme isteği insanlarımızı çok farklı bir yere götürüyor, bunun üzerine daha ne yaparlar bilemiyorum.

bazen, bunlar mı aptal, biz mi aptalız diye düşünmeden edemiyor insan. ne yapsam da sosyal medyada daha çok izlensem, daha çok etkileşim alsam diye düşünüp, bu yolu bulan abladır.

el freni… bi an heyecandın kabul et.

el frenine oturacak gibi oldu ,vazgeçti. çok şükür tanımıyorum.

teyzenin suçu yok kendi çapında eğleniyor mal, ama bunlara pirim kazandıranların amk. paylaşanın da beğenenin de zerre aklı yok.

yayı kesilmiş şahin gibidir.

el frenine kaçamak bakışlar atarak bir sonraki videosunun konusunu bulan değişik bir kadını içeren, korkunçlu da sayılabilecek saçma sapan bir paylaşımdır.

yalnız abla hakikaten bir an el frenine niyetlendi ama son anda vazgeçti bundan. düşündüğünü yapsaydı asıl o zaman tövbe bismillahlık bir olay yaşanırdı.

el freninin ucuz kurtulduğu abla.

herkesin aklında tek bir soru: bu canlı, o arabaya sahip olacak zenginliğe nasıl ulaştı?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir