Köpeğe vuran çocuğun ‘acı’ sonu!

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüye yorum yağmuru yaşandı. İki kişi köpeğe eziyet yapmaya çalışırken, zavallı köpeğin hışmına uğradı. Köpeğe vuran da tutan da köpek tarafından ısırılarak büyük şok yaşadı.

featured

Söz konusu paylaşılan görüntülerde bir kişinin köpeği tuttuğu görülüyor.

Diğeri ise elindeki cisimle köpeğin yüzüne doğru vuruyor. Hiç beklemediği anda köpeğin saldırdığı çocuk yere yığılıyor. Diğer çocuk da köpeği tutmaya çalışırken o da köpek tarafından ısırılıyor.

Söz konusu video sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

İşte köpeğe vuran çocuklarla ilgili yapılan yorumlardan bazıları:

2 tane beyin yoksunu insanın hak ettiğini bulması ile sonuçlanmıştır. köpek sahibine bile acımamış. iyi olmuş dedirtmiştir.

beter olsun dediğim piçlerdir. umarım devamında çok daha beter şeyler yaşamışlardır.

sabah sabah neşemi yerine getiren hede. keşke testislerini falan koparsaydı daha hoş olurdu. neyse yine de köpek, ciyaklatmayı başarmış piçi.

ahsdhahdjsjjsjs allah affetsin random güldüm. bu salakların amacı neydi acaba? akıllarınca köpek mi eğitiyorlar? burada hayvan haklı. iq seviyesi bu ikisinden daha yüksek orası kesin.

köpek kendine hareket yapılmasa bile aportta bekliyordu, muhtemelen yine saldıracaktı..

acı sonu mu? lan nesi var mis gibi son işte, ben çok beğendim. bacağını kopartaydı daha bir zevkli olurdu ya neyse. en son eşşeğe vurup da, eşek bacağını kapınca anıran piçte bu kadar keyif almıştım.

Eden buldu! İşkence yaptığı eşek intikamını çok acı aldı…

ahhaahaha. taşaklarından yakalayıp kullanılamaz hale getirseydi daha da mutlu olurdum. bazı karakterler soyunu devam ettirmesi..

günümü aydınlatan video olmustur. işte köpek dediğin böyle olmalı kendisine saygım arttı.

köpeğin acı sonu diyebilirsiniz. çünkü nefret ettiğiniz, insana kolayca saldıran bir yaratığa, bir silaha dönüşmüş. (gerçek köpek bu değil). muhtemelen bu ilk saldırganlık geliştirme çabası da değil. daha bebekliğinden itibaren karanlıkta tutmalar, ıslak odunla nereden geldiğini bilmediği saldırılar, hiçbir insandan sevgi görmeme, diğer hayvanlarla sosyalleştirmeme şeklinde uzun ve acı bir hayat sürmüş olmalı. burada da yazıyoruz inanmıyorsunuz, köpek doğası gereği aşırı saldırgan bir hayvan değildir. videodaki gibi öküz oğlu öküzlerin eline düştüğü zaman, bu tür ‘eğitimlerle’ saldırganlaştırılabilir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir