Aile hekimlerinin 50 bin TL maaş aldığını ispatlayan vatandaş sosyal medyayı karıştırdı!

Çalıştığı şehirdeki tüm aile hekimlerinin maaşlarının hesaplanabilmesi için puantajlarının takip edildiği bir uygulama geliştiren vatandaş, geliştirdiği uygulama ile aile hekimlerinin maaşlarını hesaplayabiliyor. Vatandaş sosyal medyada tartışılan konuyu derinlemesine ele aldı.

featured

Çalıştığı şehirdeki tüm aile hekimlerinin maaşlarının hesaplanabilmesi için puantajlarının takip edildiği bir uygulama geliştiren vatandaş konuyu detaylı bir şekilde anlattı.

Yaptığı programla sosyal medyada çok konuşulanlar listesine giren adam bazı kullanıcılar tarafından da linç yedi.

‘Aile hekimi olmak için aile hekimi uzmanı olmaya bile gerek yok’ diyen vatandaşın sözlerine linç yağmur oldu aktı. Çalıştığı şehirdeki tüm aile hekimlerinin maaşlarının hesaplanabilmesi için puantajlarının takip edildiği bir uygulama geliştiren vatandaş olayı şu şekilde sosyal medyaya taşıdı:

çalıştığım şehirdeki tüm aile hekimlerinin maaşlarının hesaplanabilmesi için puantajlarının takip edildiği bir uygulama geliştirdim. geliştirdiğim uygulama ile aile hekimlerinin maaşları hesaplanıyor.

son gelen zamlar ile birlikte ortalama olarak aile hekimlerinin maaşı 50 bin tl olmuş durumda. tabiki aile sağlığı giderleri de bu maaşın içinde lakin bu giderler 10 bin tl’yi geçmez. ayrıca aile hekimlerinin hizmet verdiği kişi sayısı ve ay içindeki muayene sayıları da alacağı maaşa direkt etki ediyor.

aile hekimi olmak için aile hekimi uzmanı olmaya bile gerek yok. herhangi bir tıp fakültesi mezunu pratisyen doktor aile hekimi olarak çalışabiliyor. şu durumda hala ülkeyi kötüleyip yurtdışına gitmeye çalışan doktorlar çıkmaz umarım.

peki tüm gün aile sağlığı merkezlerinde ağrı kesici ve antibiyotik yazan bu doktorlar 50 bin tl kazanırken bu arkadaşların maaşlarının eksiksiz ve tam hesaplayabilmek için yazılım geliştiren bendeniz kaç lira maaş alıyor biliyor musunuz? sadece14 bin tl. ne diyeyim allah doyursun bunları.

kişisel olarak kimin verisini vermişim burada sayın sivri zekalar? iş ahlakıymış. doktorların iş ahlakı olsaydı hastaları bırakıp para için grev yapmazlardı. iş ahlakından bahsedecek en son kişiler para için grev yapan doktorlardır.

Söz konusu paylaşıma gelen tepkiler ise şu şekilde:

burada ağlayacağına okuyup doktor olaydın sen de kazanırdın.

kıçında nokta kadar sivilce çıktığında ağlayıp koşarak gittiğin kişi doktor ama kıçınla muhattap olan ve hayat kurtaran kişiyi aldığı 5 kuruş paradan eleştiren sen. ikinizin aldığı nefesin çıktısı çok farklı.

troll başlığı olabilir ama bunun yanında, yazarın geliştirdiği uygulama vasıtasıyla elde edilmiş özel bilgileri sosyal medyada açık etmesiyle ilgili sözleşmede bir madde vardır sanırım. varsa da yoksa da kesin olmayan şey yazarın iş ahlakı.

yediği kaba sıçmak bu. madem batıyor milletin maaşını hesaplayacak programı yazmak, yapma kardeşim. beğenmiyorsan maaşını çalışma. yok ben şikayet edicem diyorsan git patronuna ağla. nasıl bir karakter bu ya. adam kıçı kırık bir program yazmış paşam sanki kanserin aşısını icat etmişte değer görmemiş.

hastanedekileri yurtdışına gönderdiniz, sıra asm’dekilere geldi galiba. devran dönecek, hepiniz tespit edileceksiniz. yalan bilgilerle halkı doktorlara düşman ettiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir