Eşi evde olmadığı için komşusunu içeri almayan kadın sosyal medyada tartışma konusu oldu!

Sosyal medyada bir vatandaş, üst kattaki daireden evine su aktığı için komşusunun yanına çıkarak sorunu gidermek istediğini söyledi. Komşusunun evde eşi olmadığı için kendisini içeri alamayacağını belirtmesi üzerine isyan ederek durumu sosyal medyaya taşıdı.

featured

Sosyal medyada bir vatandaş, üst kattan evine su sızdığını belirterek komşusunun yanına çıktı. Komşusuna durumu anlatan vatandaş aldığı cevapla neye uğradığını şaşırdı.

Evine akan suyu tamir etmek isteyen vatandaş, komşusunun eşi evde olmadığı için kendisini içeri alamayacağını söylemesi üzerine sinirlenerek durumu sosyal medyaya taşıdı.

O sosyal medya kullanıcısı başına gelen olayı şu sözlerle anlattı:

bu ülkede neden ileri gidemeyeceğimizin, doğu kültüründe hapsolup kaldığımızı gösteren kapı komşumdur kendisi.

üst katımda oturan evli bir çift var. mutfak tesisatımızda oluşan sorun nedeniyle evimin tavanından su aktığını fark ettim. kapılarını çaldım, kapıyı açan bayan komşuma durumu anlattım. umursamaz bir tavırla evde eşinin olmadığını, geldiği zaman uğramamı rica etti. sadece mutfağa girip kontrol edeceğimi, birkaç dakikalık müdahale ile sorunu ortadan kaldırabileceğimi söyledim. tekrardan evde eşi olmadan beni eve alamayacağını söyledi. “eşiniz gelene kadar benim evime su mu akıtacak bu tavan” dedim, “eşim geldiğinde konuşursunuz” dedi ve kapıyı kapadı. allah’ın kezbanına tecavüz edeceğiz sanki, sorsanız en seküler geçinen çift olurlar. o kapıyı kırmayı bilirdim de kadın beyanıyla hüküm verilen bir ülkede yaşadığımı hatırlayınca paşa paşa eve geri döndüm.

yok abi bizim ülkenin seküleri de yobaz. bizim ülkenin ahlak seviyesini düşüren tarikatçı yobazlar değil en başta bu modern geçinen seküler yobazlar. ülkenin aydınlanacağına dair en ufak umudum varsa da bu sayede o da kırıldı. bizim sekülerimiz bile bir kadınla bir erkeğin aynı ortamda bulunmasından seks doğacağına inanıyor. ülkenin seküleri böyleyken sen islamcı kesime ne anlatacaksın ? 2 yıldır da tanıştığım, selamlaştığım bir çift. şu türk kadınlarının “beni taciz edecekler” kaygısından ne çektik be arkadaş. bunlar yüzünden metrobüste bile telefonumu çıkaramıyorum kendilerini çekeceğimi iddia ederler diye. seküleriyle, tarikatçısıyla boka batmaya layık bir milletiz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir