Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan aşkı belgelendi

Söylemezsem Olmaz'da Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in sarmaş dolaş görüntüleri yayınlandıktan sonra Yalı Çapkını aşıkları hakkındaki aşk söylentileri daha da arttı.

featured

Star Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını’nda başrolleri paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in sarmaş dolaş görüntüleri magazin gündeminde bomba gibi düştü. Afra Saraçoğlu yakın zamanda kendisi gibi oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile yaklaşık dört yıllık ilişkisini bitirmişti.

Benzer Haberler
afra-mert
Afra Saraçoğlu’ndan ayrılan Mert Yazıcıoğlu’nun ‘yıkılmadım ayaktayım’ pozu
hafsanur sancaktutan
Hafsanur Sancaktutan’dan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ayrılığı sonrası flaş açıklama
afra saracoglu-mert ramazan demir
Yalı Çapkını’nın Seyran’ı iç çamaşırsız pozuyla büyüledi! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in samimi pozlarına yorum yağdı
kubilay aka-mert ramazan demir
Kubilay Aka’dan Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu hakkında bomba açıklama

YALI ÇAPKINI AŞIKLARI SARMAŞ DOLAŞ

Beyaz Tv’nin sevilen magazin programı Söylemezsem Olmaz’da Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in sarmaş dolaş görüntüleri canlı yayında verildi. İkili Bağdat Caddesi’nde görüntülendi.

 

4 YILLIK AŞKINI NOKTALAMIŞTI

Yalı Çapkını’nın Seyran’ı kendisi gibi oyuncu sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile yaklaşık dört yıllık ilişkisini noktalamıştı. Ayrılık nedeni olarak güzel oyuncunun, ‘Yalı Çapkını’ndaki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir’le yakınlaşması gösterilmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir