Kubilay Aka’dan Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu hakkında bomba açıklama

Yakın arkadaşı Mert Yazıcıoğlu'nun sevgilisi Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yakın olmasını kaldıramayan Kubilay Aka, Demir'in üstüne yürümüştü. Olaylı gece sonrası Kubilay Aka ilk kez sessizliğini bozdu.

featured

Büyük bir izleyici kitlesine sahip Yalı Çapkını‘nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu’nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’yla yakın dost olan Kubilay Aka’nın, Mert Ramazan Demir’le kavga ettiği gündemdeydi. İddiaya göre Demir’in güzel oyuncuya hareketlerinden rahatsız olan Aka yakışıklı oyuncunun üstüne yürümüştü.

Benzer Haberler
mert ramazan
Mert Ramazan Demir’den Kubilay Aka ile kavga açıklaması: ‘Göz göze hiç gelinmedi’
Fj8nyEOWIAUGHTH
Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu’nu aşağılayınca Kubilay Aka’nın hışmına uğradı
kubilay-mert
Mert Ramazan Demir ve Kubilay Aka birbirine girdi

İLK KEZ KONUŞTU

Kubilay Aka, Mert Ramazan Demir’le ilgili ilk kez sessizliğini bozdu.

Kubilay Aka konuşmasında ‘Genel olarak hiçbir meslektaşım hakkında kamera önünde konuşmayı doğru bulmadım, bulmuyorum da… O yüzden bu konu hakkında çok da fazla konuşacak bir şey de yok zaten… Ufacık bir şey… Mekan çıkışında olan bir şey… Alkollü bir mekan… Öyle bir detaya girilmesine gerek olduğunu düşünüyorum. Çok teşekkür ederim… Başka bir soru varsa onunla devam edelim’ dedi.

kubilay aka

KUBİLAY AKA KİMDİR

12 Nisan 1995 İstanbul doğumlu Kubilay Aka 27 yaşındadır. Kubilay Aka, Eskişehir Anadolu Üniversitesinde Havaalanı Yönetim bölümünü bitirmiştir.

Muğla’da özel bir havalimanı şirketinde çalışırken tesadüfen keşfedilen ve Vatanım Sensin dizisinin deneme çekimlerine çağırılan Kubilay Aka, dizide Ali Kemal karakterine hayat vererek ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir.

Türk televizyonlarının uzun soluklu dizisi Çukur’un oyuncu kadrosunda yer alan Aka, dizide 4 sezon boyunca çok sevilen Celasun karakterini başarıyla oynamıştır.

DİZİLERİ VE FİLMLERİ

2016-2017 Vatanım Sensin: Ali Kemal rolünde

2017 Arif V 216: Yakışıklı Kemal rolünde

2017-2021 Çukur: Celasun rolünde

2018: Aşk Bu Mu?: Umut rolünde

2020- 2021 Aşk 101: Kerem rolünde

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir